Μαζι με την τηλεοραση «δωρο» κλεμμενο laptop

Χειροπέδες σε 32χρονο στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη την Πέμπτη το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 32χρονος  σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.
 
Αναλυτικότερα, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, ο δράστης εισήλθε σε κατάστημα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, όπου πραγματοποίησε αγορά μίας τηλεόρασης, ενώ στη συνέχεια τεχνηέντως αφαίρεσε από το χώρο του καταστήματος ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. 
 
Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 32χρονο, ενώ κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, βρέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του. 
 
Επιπλέον, στην οικία του δράστη βρέθηκαν εξήντα εννέα ναρκωτικά δισκία και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.