Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Overdrive» και «Ο πλανήτης των πιθήκων: Η σύγκρουση» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Μία νέα ταινία περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού της εβδομάδας στο Odeon Kosmopolis. Πρόκειται  για την περιπέτεια «Overdrive» με τους  Σκοτ Ίστγουντ και Φρέντι Θορπ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
 
Παράλληλα συνεχίζουν και αυτή την εβδομάδα τη διαδρομή τους στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής το sequel υπό τον τίτλο «Η σύγκρουση» της γνωστής σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας «Πλανήτης των πιθήκων» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ματ Ριβς, η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας του γνωστού υπερήρωα «Spider – Man» στην ταινία «Η επιστροφή στον τόπο του» σε σκηνοθεσία Τζον Γουάτς και η τρίτη ταινία των πολυαγαπημένων «Αυτοκινήτων» της Disney. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

Overdrive

Ο Άντριου και ο Γκάρετ Φόστερ, δύο αδέλφια, είναι κλέφτες που εξειδικεύονται σε πολυτελή αμάξια, μονάχα τα πλέον ακριβά. Κάποιος τους προσλαμβάνει να κλέψουν μια πανέμορφη Bugatti 1937 αξίας εκατομμυρίων ευρώ, έτσι ταξιδεύουν ως τα νότια της Γαλλίας για τη δουλειά. Αλλά εκεί πιάνονται, και ο Τζάκομο Μοριέρ, το τοπικό αφεντικό του εγκλήματος και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, δεν το παίρνει ελαφριά. Ως ανταλλαγή για τη ζωή τους, θα πρέπει να κλέψουν ένα αμάξι από τον Μαξ Κλεμπ, τον βασικό αντίπαλο του Μοριέρ. Αλλά όχι ένα τυχαίο αμάξι, μα Ferrari 250 GTO του 1962, το πλέον ακριβό που υπάρχει. 
 
Ο πλανήτης των πιθήκων: Η σύγκρουση

Ο Σίζαρ και οι πίθηκοι μπλέκονται σε μια φονική μάχη, με έναν στρατό ανθρώπων υπό την ηγεσία ενός αδίστακτου συνταγματάρχη. Μετά τις ανυπολόγιστες απώλειες των πιθήκων, ο Σίζαρ παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μια προσωπική αναζήτηση ώστε να εκδικηθεί για το είδος του. Όταν το ταξίδι του τους φέρει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο, ο Σίζαρ και ο συνταγματάρχης θα αναμετρηθούν σε μια επική μάχη που θα κρίνει τη μοίρα των δύο ειδών, αλλά και του μέλλοντος του πλανήτη. 

Spider-Man: Η επιστροφή στον τόπο του

Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο νεαρός Πίτερ Πάρκερ/Spider-Man επιστρέφει στο σπίτι του, όπου ζει με την θεία Μέι κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ. Ο Πίτερ προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καθημερινή του ρουτίνα, αποσπάται όμως από τις σκέψεις του που του υποδεικνύουν ότι είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός φιλικός γείτονας. Όταν όμως εμφανίζεται ο Vulture, ένας καινούργιος εχθρός, τότε όλα εκείνα που ο Πίτερ θεωρεί σημαντικά μοιάζουν να απειλούνται. 

Αυτοκίνητα 3

Παραγκωνισμένος από μια νέα γενιά ταχύτατων αυτοκινήτων κούρσας, ο θρυλικός Λάιτνινγκ ΜακΚουίν βρίσκεται ξαφνικά εκτός από το άθλημα που τόσο αγαπάει. Για να καταφέρει να ξαναμπεί, χρειάζεται τη βοήθεια μιας δυναμικής νεαρής τεχνικού, της Κρουζ Ραμίρεζ, η οποία έχει τα δικά της πλάνα για νίκη και έμπνευση από τον Ντοκ Χάντσον. Μπροστά τους είναι η μεγάλη κούρσα του Κύπελου Πίστον και η καρδιά του πρωταθλητή θα μπει σε νέα δοκιμασία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.