Επανερχονται οι συμβασιουχοι καθαριοτητας στο Δημο Κομοτηνης

Θα υπογράψουν τις νέες συμβάσεις σε λίγες μέρες

Τις νέες τους συμβάσεις με το Δήμο Κομοτηνής υπογράφουν αυτές τις μέρες οι συμβασιούχοι των οκταμήνων της καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής, μιας και η σχετική απόφαση του Δήμου Κομοτηνής πέρασε από τον έλεγχο νομιμότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης.
 
Έτσι ο Δήμος Κομοτηνής έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες, ώστε να επανέλθουν στην υπηρεσία το συντομότερο δυνατό, καλύπτοντας τις ανάγκες καθαριότητας που όπως έχει επανειλημμένως τονιστεί από την Δημοτική Αρχή, είναι πολλαπλές και επιτακτικές.
 
Να θυμίσουμε ότι με απόφαση που έλαβε ο Δήμος, μετά από τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών, οι 28 συμβασιούχοι-παρατασιούχοι, με τους οποίους προέκυψε το πρόβλημα αντισυνταγματικότητας από το Ελεγκτικό Συνέδριο, όσο και 30 συμβασιούχοι, των οποίων οι συμβάσεις έληξαν στις 30 Ιουνίου, θα συνεχίσουν να εργάζονται στο Δήμο, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πρόσληψης μόνιμου προσωπικού.
 
Έτσι λοιπόν καλύπτεται το κενό που υπήρχε και τώρα απομένει να δούμε πόσο γρήγορα το Υπουργείο θα εκδώσει τις προκηρύξεις, μιας και αυτές οι διαδικασίες τείνουν να είναι χρονοβόρες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.