Αποφοιτηση για 176 σπουδαστες της ΑΣΠΑΙΤΕ Σαπων (+Gallery)

Στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο παρουσία του προέδρου της ΑΣΠΑΙΤΕ

Τον τίτλο πιστοποίησης Παιδαγωγικής Επάρκειας έλαβαν 176 σπουδαστές της ΑΣΠΑΙΤΕ Σαπών, ολοκληρώνοντας την χρονιά και ανοίγοντας για τον εαυτό τους ορίζοντες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, παρουσία του προέδρου της Δ.Ε της ΑΣΠΑΙΤΕ., Καθηγητή κ. Ιωάννη Σαριδάκη και της Επιστημονικής Υπεύθυνης του Ε.Π.ΠΑΙ.Κ Αναπληρώτριας Καθηγήτριας κ. Α. Κασιμάτη.
 

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ανοιχτό χώρο, στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο Σαπών, το οποίο γέμισε τόσο με τους απόφοιτους, όσο και με συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν εκεί για να τους καμαρώσουν.
 

Το παρόν έδωσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ο οποίος σημείωσε πως οι νέοι πτυχιούχοι αποκόμισαν ό,τι χρειάζεται για ένα καλύτερο αύριο, τους συνεχάρη για την προσπάθειά τους και να φέρει εκατονταπλάσιο καρπό τις επόμενες μέρες.
 

Μίλησε δε για την ανάγκη να στηριχθεί η λειτουργία της ΑΣΠΑΙΤΕ, ζητώντας να παραμείνει η σχολή στις Σάπες, και να αυξηθούν οι δραστηριότητές της.
 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Γιάννης Σταυρίδης τόνισε πως η εκδήλωση αποτελεί το επιστέγασμα μιας ακόμα πετυχημένης χρονιάς της ΑΣΠΑΙΤΕ, που συγκαταλέγεται σε μια από τις σπουδαιότερες υποδομές του Δήμου και σημείο αναφοράς για τον τόπο και τους δημότες του.
 

Στη συνέχεια δόθηκαν οι πιστοποιήσεις στους απόφοιτους, με τα αγαπημένα τους πρόσωπα να τους περιστοιχίζουν. Να σημειωθεί πως μεταξύ αυτών που έλαβαν πιστοποίηση ήταν η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κατερίνα Γεροστεργίου, καθώς και ο συγγραφέας Θεοφάνης Μαλκίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.