Φυτεια ναρκωτικων εκρυβαν σε αμπελωνα τρεις ανδρες

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 78 δενδρύλλια κάνναβης και ποσότητα κάνναβης

Συνελήφθησαν, την Πέμπτη, στο νομό Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρείς  άνδρες, ηλικίας 44,45 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκαν  οι δύο δράστες, ηλικίας 44 και 40 ετών, να μεταβαίνουν σε αγροτική περιοχή της Νέας Ζίχνης Σερρών και να περιποιούνται φυτεία αποτελούμενη από 76 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1 έως 2,5 μέτρων.
 
Όσον αφορά το σημείο καλλιέργειας των δενδρυλλίων, βρισκόταν στο εσωτερικό περιφραγμένου αμπελώνα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος περιβαλλόταν από ψηλούς θάμνους.
 
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι τη συγκεκριμένη φυτεία καλλιεργούσαν οι δύο δράστες από κοινού με τον 45χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη.
 
Από το χώρο της φυτείας κατασχέθηκαν 76 δενδρύλλια κάνναβης, 1 ρυμουλκό με 3 πλαστικές δεξαμενές, 1 λάστιχο ποτίσματος και 1 πλαστικό δοχείο.
 
Στην κατοχή του 44χρονου και του 40χρονου, καθώς και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
– 2 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1 και 2,5 μέτρων
– ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 27,4 γραμμαρίων
– 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης
– 2 κινητά τηλέφωνα
 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.