Κομοτηνη: «Συλλογη» μαχαιριων εκρυβε στο σπιτι του 38χρονος

Συλλήψεις σε Ροδόπη, Δράμα και Καβάλα για ναρκωτικά και όπλα

Συνελήφθησαν την Πέμπτη το μεσημέρι, στους νομούς Δράμας, Ροδόπης και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας, Ροδόπης και Καβάλας, τρία άτομα, ηλικίας 58, 38 (άντρες) και 40 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για καλλιέργεια φυτών κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση. 
 
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 58χρονο, διότι εντόπισαν στον αύλειο χώρο της οικίας του τρία φυτά κάνναβης, ύψους από 80 έως 110 εκατοστά, τα οποία και κατέσχεσαν.
 
Στη δεύτερη περίπτωση αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 38χρονο, διότι, σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του εντόπισαν και κατέσχεσαν:
– 1 νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 25 γραμμαρίων
– 48 ναρκωτικά δισκία
– 1 μεταλλικό θρυμματιστή
– 7 αβολίδωτα φυσίγγια
– 6 μαχαίρια, συνολικού μήκους από 22,5 εώς 37,5 εκατοστών
– 2  αναδιπλούμενα μαχαίρια
 
Στην τρίτη περίπτωση οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν την 40χρονη, διότι προ επικείμενου ελέγχου απέρριψε στο έδαφος μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.
 
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας, Κομοτηνής και Καβάλας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.