Η επιστροφη του Γιωργου Ζαχαριαδη στο Θρυλοριο

Ο υπερμαραθωνοδρόμος συνάντησε παλιούς φίλους

Στο Θρυλόριο επέστρεψε, αυτή τη φορά με αφορμή την παρουσίαση της φανέλας της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής, ο υπερμαραθωνοδρόμος, Γιώργος Ζαχαριάδης, αλλιώς γνωστός ως ΤΕΜΟΝΑΕΚ.
 
Ο Γιώργος Ζαχαριάδης το 2015 έκανε πραγματικότητα ένα μεγάλο του όνειρο, διανύοντας με τα πόδια 1924 χλμ σε 27 μέρες, ξεκινώντας από την Παναγία Σουμελά Καστανιάς Βέροιας και φτάνοντας στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά στην Ματσούκα-Τραπεζούντας του Πόντου!
 
Τότε μία από τις στάσεις τις οποίες πραγματοποίησε ήταν και το Θρυλόριο όπου φιλοξενήθηκε και ξεκουράστηκε ώστε να συνεχίσει το μεγάλο του ταξίδι, θέτοντας τις βάσεις για μία σημαντική φιλία.
 
Με την ευκαιρία της παρουσίασης της φανέλας, ο Γιώργος Ζαχαριάδης επέστρεψε στο Θρυλόριο για να ξανασυναντηθεί με αγαπημένους φίλους, με την Μαρία Αποστολίδου, ούσα ερασιτέχνης φωτογράφος να αποθανατίζει την στιγμή, μαζί με την μητέρα της και πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς» Χρύσα Μαυρίδου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.