Φοβου …το κακο το ματι !

Το ατύχημα του Ευριπίδη Στυλιανίδη

Δύο ολόκληρες ημέρες παρέμεινε νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ο πρώην βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, μετά από πτώση την οποία είχε στην Θάσο που είχε ως αποτέλεσμα μια ελαφρά διάσειση.
 
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης βρισκόταν σε φιλικό σπίτι στη Θάσο, όπου και τραυματίστηκε από την πτώση, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού και από κει με φέρι μπόουτ στην Κεραμωτή όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας το βράδυ της Κυριακής.
 
Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις ο πρώην βουλευτής, πήρε εξιτήριο χθες Τρίτη 22 Αυγούστου, από το Νοσοκομείο της Καβάλας και αναχώρησε για Κομοτηνή ευχαριστώντας  προσωπικά την διοίκηση και το προσωπικό ιατρικό και νοσηλευτικό για τις άψογες όπως είπε υπηρεσίες τους.
 
Πριν το ατύχημά του ο κ. Στυλιανίδης είχε προλάβει να επισκεφθεί και την Θάσο – όπου επίσης βρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός και στενός φίλος του Κώστας Καραμανλής με την σύζυγό του – απ’ όπου και ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφία με τον τραγουδιστή Θάνο Πετρέλη και την σύζυγό του.
 
Τι σου είναι το κακό το μάτι;!
 
Όπως και να ‘χει τα περαστικά μας! ΠτΘ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.