30 θεσεις μονιμων στην Τραπεζα της Ελλαδας

Από τις 31 Αυγούστου οι αιτήσεις

Εκδόθηκε η προκήρυξη για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με σειρά προτεραιότητας τριάντα θέσεων Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Σύμφωνα με την προκήρυξη 11Κ/2017 του ΑΣΕΠ Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο asep.gr αρχίζει στις 31 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. 

Οι ειδικότητες 

H εν λόγω προκήρυξη αφορά πέντε ειδικότητες οι οποίες έχουν κύριο αντικείμενο απασχόλησης όπως περιγράφεται παρακάτω:
ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών: Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών παραγωγικών μηχανών (εκτυπωτικές μηχανές χάρτου, μηχανές τύπωσης κερμάτων κ.λπ.) και εξοπλισμού υποστήριξης λειτουργίας του κτιρίου.
ΤΕ Ηλεκτρονικών Μηχανικών: Επισκευή και συντήρηση ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων ισχύος και αυτοματισμών.
ΤΕ Συντηρητών Έργων Τέχνης: Συντήρηση νομισμάτων, έργων τέχνης, λοιπών συλλεκτικών αντικειμένων και διακοσμητικών κτιριακών στοιχείων της Τράπεζας της Ελλάδος.
 ΔΕ Καταμετρητών: Μηχανική επεξεργασία τραπεζογραμματίων με επιτραπέζιες μηχανές και αυτόνομα μηχανικά συστήματα. Χειρισμός αυτόνομων μηχανικών συστημάτων συσκευασίας και καταστροφής τραπεζογραμματίων. Χειρισμός μηχανών επεξεργασίας κερμάτων οι οποίες είτε λειτουργούν αυτοτελώς, είτε συνοδεύονται από αυτόνομα συστήματα συσκευασίας. Χειρωνακτική καταμέτρηση και διαλογή τραπεζογραμματίων ή κερμάτων.
ΔΕ Πιεστών-Λιθογράφων ή ΔΕ Λιθογράφων: Χειρισμός εκτυπωτικών μηχανών και διεκπεραίωση των διαδικασιών εκτύπωσης σε χαρτί.
Για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ: www.asep.gr Το εμπρόθεσμο της αίτησης σύμφωνα με την προκήρυξη κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή.
Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης οι ενδιαφερόμενη θα πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση «Α.Σ.Ε.Π., Αίτηση για την Προκήρυξη 11Κ/2017, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 11510» τα παρακάτω έγγραφα:
 
1.  Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης
2.  Παράβολο τριών ευρώ, το οποίο προμηθεύεται ο υποψήφιος είτε ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο)
3.  Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας
4.  Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.