Με τη συνδρομη του Δ’ Σωματος Στρατου η συντηρηση του διδακτηριου της Γλαυκης

Το «ευχαριστώ» της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΑΜΘ

Εργασίες συντήρησης του διδακτηρίου του 6/θέσιου μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου της Γλαύκης ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν στελέχη του Δ’ Σώματος Στρατού. Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης ΑΜΘ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί για τη  συνδρομή τον στρατιωτικό σχηματισμό της περιοχής μας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης και προσωπικά ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Κεραμάρης Παναγιώτης, με αφορμή την ολοκλήρωση εργασιών συντήρησης του διδακτηρίου του 6/θέσιου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Γλαύκης, ευχαριστεί δημόσια το Δ΄  Σώμα Στρατού και ιδιαιτέρως τον Διοικητή του Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο Καμπά, για την άμεση ανταπόκριση στο αντίστοιχο αίτημά μας. Συγκεκριμένα, αυτό αφορά στη συντήρηση του κτηρίου και στην προσθήκη υποδομών για την εξυπηρέτηση μαθητών με ειδικές ανάγκες. 
 
Η στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στην υπηρεσία μας και στο Δ΄ Σώμα Στρατού συνεχίζεται με την εκτέλεση ενός ευρύτατου φάσματος εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης των κτηριακών εγκαταστάσεων, που εξυπηρετούν τις εκπαιδευτικές ανάγκες των κατοίκων της Θράκης και ιδιαίτερα των μειονοτικών πληθυσμών». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.