Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Δουνκέρκη» και «Ο πυρετός της τουλίπας» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Πλήρως ανανεωμένο επανέρχεται, μετά τη θερινή ανάπαυλα, το κινηματογραφικό μενού στο Odeon Kosmopolis. Τέσσερις νέες ταινίες θα υποδεχτούν αυτή την εβδομάδα τους κινηματογραφόφιλους της περιοχής. Ο λόγος για την δραματική «Ο πυρετός της τουλίπας» σε σκηνοθεσία Τζάστιν Τσάντγουικ και την επίσης δραματική «Δουνκέρκη» σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν και ένα αξιόλογο καστ ηθοποιών στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Στο πρόγραμμα συγκαταλέγεται ακόμη η περιπέτεια με στοιχεία κωμωδίας «Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή» με τους Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Γκάρι Όλντμαν, Σάλμα Χάγιεκ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Τέλος, η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο γιος του μεγαλοπατούσα» ενδείκνυται για μία οικογενειακή κινηματογραφική έξοδο, καθώς υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή

Ο σπουδαιότερος πράκτορας προστασίας έχει έναν νέο πελάτη: έναν επί πληρωμή εκτελεστή. Οι δυο τους βρίσκονται στην αντίθετα πλευρά της σφαίρας για πολλά χρόνια. Τώρα, όμως, πρέπει να γίνουν ομάδα και έχουν μονάχα 24 ώρες για να φτάσουν στη Χάγη και να ρίξουν, για τα καλά, έναν δολοφονικό δικτάτορα. 

Δουνκέρκη

Αρχές του Β` Παγκοσμίου Πολέμου, Μάιος του 1940. Οι γερμανικές δυνάμεις πλησιάζουν στη Δουνκέρκη, ένα γαλλικό λιμάνι στη Μάγχη κοντά στα βελγικά σύνορα, Οι βρετανικές και συμμαχικές δυνάμεις είναι αποκλεισμένες με την πλάτη στη θάλασσα και το πρόσωπο προς τον ισχυρότερο από αυτούς εχθρό που πλησιάζει. Τότε, το βρετανικό επιτελείο διατάζει την επιχείρηση Ντιναμό. 

Ο πυρετός της τουλίπας

Ολλανδία, 17ος αιώνας. Κατά την περίοδο της εθνικής μανίας με τις τουλίπες, ο Γιαν βαν Λους, ένας καλλιτέχνης, ερωτεύεται τη Σοφία, μια νεαρή και παντρεμένη γυναίκα, της οποίας έχει μισθωθεί από τον σύζυγο να ζωγραφίσει το πορτρέτο της. Οι δυο ερωτευμένοι νέοι επενδύουν στη δύσκολη αγορά της τουλίπας ώστε να χτίσουν ένα μέλλον μαζί. 

Ο γιος του μεγαλοπατούσα

Ο νεαρός Άνταμ ξεκινά ένα επικό, παράτολμο ταξίδι για να ξετυλίξει το μυστήριο πίσω από τον χαμένο για χρόνια πατέρα του, που δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Μεγαλοπατούσα! Κρυμμένος βαθιά μέσα στο δάσος για πολύ καιρό ώστε να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένειά του από τη HairCo, μία εταιρεία-κολοσσό που θέλει να κάνει πειράματα χρησιμοποιώντας το μοναδικό του DNA, θα πρέπει να επανασυνδεθεί με τον γιο του και μαζί να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο κίνδυνο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.