«Πλημμύρισε» από κόσμο το Θερινό ΔΗΠΕΘΕ στο «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» - paratiritis-news

«Πλημμύρισε» από κόσμο το Θερινό ΔΗΠΕΘΕ στο «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

29.08.2017 12:17

Νατάσσα Βαφειάδου

Επιστρατεύτηκαν επιπλέον καρέκλες στην παράσταση της Παρασκευής

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Αν όχι η πιο επιτυχημένη, μία από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού, και όχι μόνο, για την πόλη της Κομοτηνής, ήταν η θεατρική παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» που ανέβηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο.
 


Επιτυχημένη τόσο ως προς το περιεχόμενό της, αν κρίνει κανείς από τις αντιδράσεις του κοινού καθ’ όλη την τρίωρη διάρκειά της, όσο και από τον κόσμο που έδωσε το «παρών», για την εξυπηρέτηση του οποίου επιστρατεύτηκαν και επιπλέον καθίσματα που τοποθετήθηκαν έμπροσθεν της σκηνής.
 


Περισσότερα από 1000 άτομα παρακολούθησαν και καταχειροκρότησαν τους   πρωταγωνιστές αλλά και το σύνολο των συντελεστών της παράστασης, που ήρθε να «κατευνάσει» την δυσαρέσκεια πολλών συμπολιτών μας, αποτέλεσμα κάποιων εκ των παραστάσεων που προηγήθηκαν στην πόλη μας.
 
Με έναν θίασο και μία παραγωγή που σεβάστηκε το σύνολό του κοινού που διέθεσε το ποσό των 15 και 20 ευρώ για να δει την παράσταση, που παρουσίασε ένα καταπληκτικό κείμενο των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου , επικαιροποιημένο όπως είχε προαναγγείλει μέσω των σελίδων του «ΠτΘ» ο Αλέξανδρος Ρήγας, στο 2017.
 


Με έξυπνες ατάκες, μπόλικο χιούμορ αλλά και την ελληνική πραγματικότητα επί σκηνής, και ένα καστ εξαιρετικών ηθοποιών, από τους οποίους ξεχωρίσαμε τον Πρόδρομο Τοσουνίδη και την Παρθένα Χοροζίδου.
 
Διόλου τυχαίο γεγονός ότι η παράσταση βρίσκεται στον 9ο χρόνο παρουσίασής της, που μάλλον θα αυξηθούν κατά πολύ.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine