Η «Μάντισσα» Μαρίνα Σάττι και οι Fonές έρχονται στην Κομοτηνή

01.09.2017 12:03

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στο ΔΗΠΕΘΕ

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Η δημοφιλέστερη «Μάντισσα» του φετινού καλοκαιριού, η Μαρίνα Σάττι, «μαντεύει» τις πιο γοητευτικές μελωδίες των πέντε ηπείρων και τις παρουσιάζει μαζί με τις «Fonέs».
 
Μετά από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα η «Μάντισσα»  κάνει μία στάση στην Κομοτηνή στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 21.00, με μια πολυφωνική παράσταση. Συμπράττει επί σκηνής με 6 εξαιρετικές ερμηνεύτριες και όλες μαζί δημιουργούν ένα ηχητικό τοπίο πολύχρωμο με μελωδίες, ρυθμούς και χορογραφίες από τις πλούσιες μουσικές παραδόσεις όλου του κόσμου. Μαζί τους και μια παρέα αγοριών που αποτελούν τη νέα τους μπάντα.
 
Αποτέλεσμα της ιδιαίτερης αυτής συνεργασίας είναι ένα ανανεωμένο μουσικοχορευτικό σόου, ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι γεμάτο εναλλαγές και εκπλήξεις στο οποίο ο ακροατής είναι αδύνατο να αντισταθεί.
 
Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί η ενθουσιώδης υποδοχή που τούς επεφύλαξε το κοινό, πριν από λίγο καιρό, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών όπου φιλοξενήθηκε η μουσικοχορευτική τους παράσταση. Μια ιδιαίτερη παράσταση που αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο, την δύναμη της παγκόσμιας μουσικής γλώσσας. 

Οι συντελεστές της παράστασης 

Οι Fonέs είναι οι: Ευγενία Λιάκου, Ερασμία Μαρκίδη, Βιργινία Φραγκούλατζη, Άννη Ντουμούζη, Έλενα Παπαδημητρίου Ελένη Ποζατζίδου και φυσικά η Μαρίνα Σάττι.
 
Σαξόφωνο: Guido De Flaviis
Τρομπόνι: Βασίλης Παναγιωτόπουλος
Κιθάρα: Γιώργος Κόλτσιου
Μπάσο: Yoel Soto
Κρουστά: Άγγελος Πολυχρόνου
Τύμπανα: Μιχάλης Καπηλίδης
 
Η βραδιά θα ανοίξει με ένα σχήμα έκπληξη. 

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine