Το κινηματογραφικό «μενού» της εβδομάδας

02.09.2017 11:58

«Ο Βαλέριαν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες» και «Εγώ ο απαισιότατος 3» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Πλήρως ανανεωμένο επανέρχεται, μετά τη θερινή ανάπαυλα, το κινηματογραφικό μενού στο Odeon Kosmopolis. Τέσσερις νέες ταινίες θα υποδεχτούν αυτή την εβδομάδα τους κινηματογραφόφιλους της περιοχής.
 
Δύο νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού της εβδομάδας στο Odeon Kosmopolis. Πρόκειται για την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Ο Βαλέριαν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες» σε σκηνοθεσία του Ζαν Λικ Μπεσόν και την ταινία animation «Εγώ ο απαισιότατος 3».
 
Παράλληλα συνεχίζουν να προβάλλονται και αυτή την εβδομάδα η δραματική «Δουνκέρκη» σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν και ένα αξιόλογο καστ ηθοποιών στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και η περιπέτεια με στοιχεία κωμωδίας «Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή» με τους Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Γκάρι Όλντμαν, Σάλμα Χάγιεκ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
 
Τέλος, η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο γιος του μεγαλοπατούσα» ενδείκνυται για μία οικογενειακή κινηματογραφική έξοδο, καθώς υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Ο Βαλέριαν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες

Ο Βαλεριάν και η Λορελίν είναι ειδικά στελέχη της κυβέρνησης των ανθρωπίνων περιοχών, με την εξουσιοδότηση να διατηρούν την τάξη να το σύμπαν. Ο Βαλεριάν έχει περισσότερα στον νου του από μια απλή επαγγελματική σχέση με τη συνάδελφο του, αλλά το φορτωμένο του παρελθόν με τις γυναίκες, και οι παραδοσιακές της αρχές, οδηγούν τη Λορελίν στο να τον απορρίπτει συνεχώς. Υπό τη διεύθυνση του νέου διοικητή, οι δυο τους ξεκινούν μια νέα αποστολή στη διαγαλαξιακή πόλη Άλφα, μια ολοένα και αναπτυσσόμενη μητρόπολη που περιλαμβάνει χιλιάδες διαφόρων ειδών από όλες τις γωνιές του σύμπαντος. Οι 17 εκατομμύρια κάτοικοι του έχουν καταφέρει με τον καιρό να ενώσουν τα ταλέντα τους, την τεχνολογία και τους πόρους τους για το καλό όλων. Δυστυχώς, δεν έχουν όλοι στον Άλφα τους ίδιους σκοπούς. Για την ακρίβεια, σκοτεινές δυνάμεις βρίσκονται σε δουλειά, βάζοντας σε κίνδυνο τη φυλή μας. 

Εγώ ο απαισιότατος 3

Ο Γκρου έρχεται αντιμέτωπος με τον Μπαλτάζαρ Μπρατ, έναν πρώην ανήλικο σταρ που μεγάλωσε και παθιάστηκε με τον χαρακτήρα που έπαιζε στα 1980. Αλλά υπάρχει και νέος, απροσδόκητος εχθρός για τον Γκρου, κι αυτός είναι ο χαμένος επί έτη δίδυμος αδελφός του, Ντρου. Την ίδια ώρα, τα Μίνιον πιάνονται αιχμάλωτα από τον Μελ, ένα μίνιον που εργάζεται για λογαριασμό του Ντρου, και ο οποίος έχει σκοπό να κάνει πειράματα για να φτιάξει έναν στρατό από ροκ-σταρ κακά μίνιον.
 
Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή

Ο σπουδαιότερος πράκτορας προστασίας έχει έναν νέο πελάτη: έναν επί πληρωμή εκτελεστή. Οι δυο τους βρίσκονται στην αντίθετα πλευρά της σφαίρας για πολλά χρόνια. Τώρα, όμως, πρέπει να γίνουν ομάδα και έχουν μονάχα 24 ώρες για να φτάσουν στη Χάγη και να ρίξουν, για τα καλά, έναν δολοφονικό δικτάτορα. 

Δουνκέρκη

Αρχές του Β` Παγκοσμίου Πολέμου, Μάιος του 1940. Οι γερμανικές δυνάμεις πλησιάζουν στη Δουνκέρκη, ένα γαλλικό λιμάνι στη Μάγχη κοντά στα βελγικά σύνορα, Οι βρετανικές και συμμαχικές δυνάμεις είναι αποκλεισμένες με την πλάτη στη θάλασσα και το πρόσωπο προς τον ισχυρότερο από αυτούς εχθρό που πλησιάζει. Τότε, το βρετανικό επιτελείο διατάζει την επιχείρηση Ντιναμό. 

Ο γιος του μεγαλοπατούσα

Ο νεαρός Άνταμ ξεκινά ένα επικό, παράτολμο ταξίδι για να ξετυλίξει το μυστήριο πίσω από τον χαμένο για χρόνια πατέρα του, που δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Μεγαλοπατούσα! Κρυμμένος βαθιά μέσα στο δάσος για πολύ καιρό ώστε να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένειά του από τη HairCo, μία εταιρεία-κολοσσό που θέλει να κάνει πειράματα χρησιμοποιώντας το μοναδικό του DNA, θα πρέπει να επανασυνδεθεί με τον γιο του και μαζί να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο κίνδυνο.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine