Νέα σεζόν για τον Alma Libre!

08.09.2017 12:16

Με το πρώτο μάθημα δωρεάν και εγγραφές όλο τον Σεπτέμβριο

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Επέστρεψε από τις διακοπές και ξεκινά δυναμικά τη νέα χορευτική χρονιά ο Alma Libre με φρέσκα πρόσωπα, νέες ιδέες, παλιούς και νέους αγαπημένους καθηγητές και το γνωστό κέφι του Συλλόγου!

Απευθύνοντας το ερώτημα «χορεύουμε;» ο σύλλογος μας καλεί να μπούμε στον χορό και να βρούμε τον ρυθμό που ταιριάζει στον καθένα. «Ελάτε και εσείς να μας γνωρίσετε στο ΔΩΡΕΑΝ πρώτο μάθημα και να γίνετε μέλη της δραστήριας παρέας μας! Ελάτε να απολαύσουμε μαζί μια χρονιά γεμάτη όρεξη, μαθήματα με κορυφαίους δασκάλους και πολύ πολύ χορό!» σημειώνει χαρακτηριστικά παρουσιάζοντας στη συνέχεια τους δασκάλους των τμημάτων του Συλλόγου:

Salsa

Για ακόμη μια χρονιά έχουμε τη χαρά να μαθαίνουμε από τους καλύτερους! Οι SALSADOO, Παναγιώτης Αγλαμίσης και Μυρτώ Μυσίρη, θα ‘ναι και πάλι κοντά μας για ακόμη περισσότερα σεμινάρια , με σκοπό να μας απογειώσουν! Νέοι στη συντροφιά μας ο Ιταλός salsero Alessandro Cappa μαζί με την ντάμα του Ιλιάνα Θεωδορίδου από Θεσσαλονίκη, τους οποίους ανυπομονούμε να γνωρίσουμε! 

Tango

Και στο Τάνγκο φυσικά οι δάσκαλοι μας είναι φωτιά!
Φέτος θα ναι μαζί μας ο Διονύσης Θεοδωρόπουλος και η Χλόη Θεοδωροπούλου, ένα αγαπημένο μας ζευγάρι με πολλές διακρίσεις και πολλά υποσχόμενο! 
Για πρώτη χρονιά επίσης θα φιλοξενήσουμε τον Ερμή Καραμπούλα σε ένα ξεχωριστό Tango Project, το οποίο πραγματοποιείται σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συμμετοχή μας στο βαρύ πρόγραμμα του! 
 
Kizomba
 
Last but not least! Τα μαθήματα KIZOMBA τα εμπιστευόμαστε στους αγαπημένους μας φίλους Κατερίνα Μαλούση & Μαρίνο Καραφωτίου οι οποίοι μας έχουν κερδίσει για 3η χρονιά!
 
Info
Πού: Πολυλειτουργικό κέντρο Δήμου Κομοτηνής (Μαρασλή και Πύργου γωνία αμέσως μετά το ξενοδοχείο Anatolia).
 
Πότε: Τρίτη 12/9 
21:00 -22:00: Δωρεάν μάθημα  Tango
22:00-23:00: Δωρεάν μάθημα Salsa 

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται για όλο το Σεπτέμβριο στο Πολυλειτουργικό κέντρο Κομοτηνής.

Πληροφορίες στο 6976867917.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine