Ημέρα ορκωμοσίας και στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης (+Gallery)

14.09.2017 11:19

Ρεπορτάζ: Νατάσσα Βαφειάδου - Φωτογραφίες: Photo Art

125 οι φοιτητές που ορκίστηκαν στην δεύτερη ορκωμοσία της ημέρας

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Ημέρα ορκωμοσιών χθες για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, καθώς της πρώτης ορκωμοσίας των ΤΕΦΑΑ, στο κεντρικό αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης, διαδέχθηκε με διαφορά λίγης ώρας, η ορκωμοσία του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης στο κεντρικό αμφιθέατρο της παλιάς Νομικής.
 


Την εκκίνηση της τελετής σήμανε ο πρόεδρος του Τμήματος κ. Νικόλαος Πολύζος, ο οποίος ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους 125  πτυχιούχους πλέον φοιτητές, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «εσείς κάνετε το πανεπιστήμιο να υπάρχει», για να σταθεί έπειτα και στη σημαντική συμβολή των γονέων αλλά και των ίδιων των οικογενειών. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο αντιπρύτανης οικονομικών κ. Φώτης Μάρης καθώς και ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών Βασίλειος Χατζόπουλος
 
Άλλωστε το κεντρικό αμφιθέατρο της Παλιάς Νομικής ήταν κατάμεστο από συγγενείς και φίλους των πτυχιούχων, που έδωσαν το «παρών» για να τους χειροκροτήσουν και να ευχηθούν καλή συνέχεια στα επόμενα βήματά τους.
 


Το τέλος των προπτυχιακών τους σπουδών για την πλειοψηφία των πτυχιούχων δεν σηματοδοτεί και το τέλος των σπουδών τους καθώς θα ακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που παράλληλα θα διεκδικήσουν την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.
 
Καλή σταδιοδρομία σε όλους! 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες κάνοντας κλικ στην κεντρική εικόνα

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine