ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνης: Ξεκινουν τα τμηματα του Εργαστηριου Θεατρικης Παιδειας

Στην Καπναποθήκη του δήμου οι συναντήσεις των τμημάτων

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής συνεχίζοντας τη μέχρι τώρα πετυχημένη πορεία του  Εργαστηρίου Θεατρικής Παιδείας ανακοινώνει την επαναλειτουργία των τμημάτων του για τη θεατρική περίοδο 2017-2018.
 
Το πρόγραμμα των θεατρικών προγραμμάτων θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της κάθε ηλικίας στην οποία απευθύνονται. Οι μόνες απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι η αγάπη για τον κόσμο του θεάτρου και η διάθεση για δημιουργική δουλειά. Είναι ανοιχτό σε όλους εκείνους που τους μαγεύει το θέατρο. Είναι ένας τόπος γνωριμίας με τον κόσμο του θεάτρου και των παραστατικών τεχνών. Φιλοδοξεί να γίνει ένα πεδίο μιας γόνιμης συνάντησης νέων ερασιτεχνών με διάθεση για δημιουργική δουλειά.
 
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στα παραπάνω τμήματα θα πρέπει να προσέλθουν στην πρώτη συνάντηση των τμημάτων στην Καπναποθήκη του Δήμου Κομοτηνής:
 
Α) Για το τμήμα Ενηλίκων αρχαρίων, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, στις 8 το βράδυ
 
Β) Για το Παιδικό τμήμα, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017, στις 6:30 το απόγευμα.
 
Γ) Για το τμήμα Ενηλίκων (προχωρημένων), την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017, στις 8:30 το βράδυ.
 
Δ) Για το Εφηβικό τμήμα, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, στις 8:00 το βράδυ.
 
Info
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του ΔΗΠΕΘΕ, στα τηλέφωνα: 2531025970 και 2531037770.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.