Εργαστηρια απο το Κεντρο Δημιουργικης Φωτογραφιας Θρακης

Παρουσίαση του προγράμματος το Σάββατο 4 Νοεμβρίου

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιμόρφωση και την παροχή δυνατοτήτων δια βίου μάθησης στο ευρύ φάσμα της φωτογραφικής δημιουργίας, διοργανώνει εργαστήρια και masterclasses.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε άτομα διαφορετικού βαθμού εξοικείωσης με το φωτογραφικό μέσο και συνδέουν άμεσα την καλλιτεχνική, τη θεωρητική και την τεχνική παράμετρο της φωτογραφικής εικόνας, στοχεύοντας στην ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων, την κριτική ανάλυση-συζήτηση, τον πειραματισμό, τη συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring) και την παρουσίαση έργων στο κοινό.

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και έμπειρους με πολυετή διδακτική εμπειρία, εισηγητές. Η μέθοδος υλοποίησης, η δομή και το περιεχόμενο του προγράμματος, η διάρκεια, οι μαθησιακοί στόχοι καθώς και η διδακτική προσέγγιση ποικίλουν και καθορίζονται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε εργαστηρίου.

Ακολουθώντας την φιλοσοφία για συνεχή ανανέωση και εξέλιξη, το Κέντρο σχεδίασε 3 εργαστήρια με τις παρακάτω θεματικές:
1. Εργαστήριο Φωτογραφίας για Αρχάριους | Τετάρτη (18:00 – 20:00)
2. Εργαστήριο Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας | Δευτέρα (18:00 – 20:00)
3. Αναλογική Φωτογραφία – Σκοτεινός Θάλαμος | Σαββατοκύριακο (11:00 – 13:00)

Τα εργαστήρια φωτογραφίας θα διεξαχθούν στο Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης (Μιαούλη 9, Αλεξανδρούπολη).

Η παρουσίαση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 στις 18:30. 

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο εργαστήριο, συμπληρώνοντας την online αίτηση συμμετοχής: https://bit.ly/45DkDa4 ή απευθείας στη γραμματεία του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης (Δευ 19:30 – 22:00 & Σαβ 11:00 – 13:00).

Info

Αναλυτικές πληροφορίες: https://bit.ly/407nZ3Y

Επικοινωνία
Τ. 2551552828 (Δευ-Παρ 18:00 – 21:00)
Ε. [email protected] Το εργαστήριο απευθύνεται σε εκπαιδευόμενους από την Αλεξανδρούπολη ή την ευρύτερη περιοχή. Ωστόσο, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, προκειμένου να

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.