Εξιχνιαστηκαν 3 διαρρηξεις περιπτερων και 1 κλοπη πινακιδων κυκλοφοριας απο οχημα σε χωρια της Δραμας και των Σερρων

Είχαν διαπραχθεί τον Μάρτιο του 2017

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας και του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, τρεις διαρρήξεις περιπτέρων και μία κλοπή πινακίδων κυκλοφορίας από όχημα, που διαπράχθηκαν στις 8 Μαρτίου 2017, σε χωριά της Δράμας και των Σερρών.
 
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών  ατόμων, ηλικίας 31, 26 (άνδρες) και 27 (γυναίκα) ετών, για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, κατά περίπτωση.       
 
Αναλυτικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι οι δύο δράστες (άνδρες), μαζί με άλλους δυο άγνωστους συνεργούς τους, ενώθηκαν με σκοπό τη διάπραξη κλοπών και στις 8 Μαρτίου, μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε χωριά της Δράμας και των Σερρών, όπου αφαίρεσαν από ένα όχημα τις πινακίδες κυκλοφορίας και διέρρηξαν τρία περίπτερα.
 
Συγκεκριμένα, οι δράστες αρχικά μετέβησαν στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, όπου αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τις οποίες τοποθέτησαν στο όχημα που επέβαιναν.
 
Ακολούθως, μετέβησαν στα Κύρια Δράμας και την Πρώτη Σερρών, όπου διέρρηξαν τρία περίπτερα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα προϊόντα.
 
Σημειώνεται ότι η 27χρονη παραχώρησε στους δράστες το όχημα που χρησιμοποίησαν για την μετακίνηση τους. 
 
Επισημαίνεται ότι και οι τρεις δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.