Ο Χάρης Ρώμας κάνει τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες με στάση στην Κομοτηνή

07.10.2017 12:17

Ο αγαπημένος ήρωας του Ιουλίου Βερν «ζωντανεύει» στις θεατρικές σκηνές όλης της Ελλάδας από την Παιδική Σκηνή Γιάννη Χριστόπουλου

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Τον γύρο του Κόσμου σε 80 ημέρες θα κάνει φέτος ένας από τους αγαπημένους ήρωες των μικρών αλλά και των μεγαλύτερων παιδιών σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Φιλέας Φονγκ, κάνοντας στάση και στην Κομοτηνή.
 
Ο δημοφιλής ηθοποιός Χάρης Ρώμας «ζωντανεύει» επί της θεατρικής σκηνής του Πολιτιστικού Κυττάρου Κομοτηνής, τον αγαπημένο ήρωα του Ιούλιου Βερν, την Δευτέρα, 16 Οκτώβρη σε δύο παραστάσεις, στις 17:30 και 19:30, ανανεώνοντας και φέτος  τη συνεργασία του με την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου.
 
Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η προηγούμενη συνεργασία τους στο έργο «Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ» οι δύο πλευρές αποφάσισαν και ανανέωσαν την συνεργασία τους, δίνοντας την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν το νέο έργο που έχει κερδίσει επάξια μία περίοπτη θέση στη παγκόσμια βιβλιοθήκη.
 
Το βιβλίο που εκδόθηκε το 1873 και από τότε μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές και γενιές θα "ζωντανέψει" στη σκηνή σε μία μαγευτική σκηνοθεσία-παράσταση αλλά και ερμηνεία του Χάρη Ρώμα. Μαζί του ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια κέρδισαν μία θέση σε αυτό το ταξίδι - παράσταση - με Οδηγό τον Φιλέα Φόνγκ που με τη βοήθεια του αεροστατού του και δίπλα του τον χαρισματικό Πασπαρτού μέσα σε 80 ημέρες θα μας γνωρίσουν όλο τον κόσμο!
 
Τα πολύ εντυπωσιακά κοστούμια και χορευτικά αποτυπώνουν  την μαγεία και των 5 Ηπείρων που θα παρακολουθήσουμε δίνοντας μας την δυνατότητα να γνωρίσουμε μαγικές χώρας και  άλλους λαούς!
 
Η πανελλαδική πρεμιέρα της παράστασης έχει οριστεί από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ 
του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ που επισκέπτεται την πόλη μας για 12η συνεχή χρονιά! 
 
Info:
«Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες»
Παιδική σκηνή Γιάννη Χριστόπουλου
Προπώληση εισιτηρίων στο βιβλιοπωλείο "ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ"
Προπώληση 7 ευρώ - Ταμείο 9 ευρώ
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ
Κρατήσεις θέσεων: 6944 283935 & 697 3056635

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine