Περιμενοντας τον χωρο διανομης προιοντων

Λίγες ακόμα λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί ο ειδικός χώρος διανομής δίπλα από το Κέντρο Σίτισης του Δήμου Κομοτηνής

Στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια φορά η διανομή τροφίμων και υλικών μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).
 
Αυτή τη φορά βέβαια υπήρξε μια μικρή αλλαγή, μιας και αντί τα προϊόντα να είναι συγκεντρωμένα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν σε γραφεία που ανοίγουν σε ένα από τους διαδρόμους του Πολυλειτουργικού, ώστε οι δικαιούχοι να περνούν και να παίρνουν τα προϊόντα χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις και προβλήματα.
 
Όμως να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου, ήδη από τις αρχές του φθινοπώρου θα έπρεπε οι διανομές να γίνονται στον ειδικό χώρο ο οποίος έχει διαμορφωθεί δίπλα από το Κέντρο Σίτισης του Δήμου Κομοτηνής. Αυτός, δυστυχώς, δεν έχει ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα να πρέπει να συνεχίσει η διανομή να γίνεται στο Πολυλειτουργικό, το οποίο όμως στεγάζει και διάφορες άλλες υπηρεσίες, καθώς και το Β ΚΑΠΗ, και δεν είναι κατάλληλο για την αναστάτωση που προκαλείται.
 
«Έχουμε αργήσει, προσπαθούμε να τελειώσουμε μερικές λεπτομέρειες με τον εργολάβο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες» σημείωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, εκφράζοντας παρόλα αυτά την ελπίδα να ξεκινήσουν σύντομα τις διανομές από εκεί, αποφεύγοντας όμως να δώσει χρονοδιάγραμμα, μιας και έχει διαψευστεί λόγω των καθυστερήσεων επανειλημμένα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.