Ο Ευαγγελος Δρυμπετας νεος Κοσμητορας της Σχολης Κοινωνικων, Πολιτικων & Οικονομικων Επιστημων του ΔΠΘ

«Έχουμε όλοι πολύ δουλειά μπροστά μας»

Ο Ευάγγελος Δρυμπέτας, μέχρι πρότινος πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, είναι από χθες, Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου, ο νέος Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
 
Ο κ. Δρυμπέτας ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος εξελέγη ομόφωνα, από το σύνολο των μελών Δ Ε.Π. και από το σύνολο των μελών Ε.ΕΓΤ, Ε.ΔΙ.Π. και Ε.Τ.Ε.Π. της  Σχολής αναλαμβάνοντας πλέον καθήκοντα του Κοσμήτορα έως και τις 31 Αυγούστου του 2020. 

Ευάγγελος Δρυμπέτας «Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι» 

«Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι όλοι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και ιδιαίτερα η σχολή, η οποία έχει πάρα πολλά να κάνει και κυρίως να αξιοποιήσει τις εξαιρετικές δυνατότητες που έχει» σημείωσε ο ίδιος μιλώντας στον «ΠτΘ» μετά το πέρας της διαδικασίας, γνωστοποιώντας μάλιστα πως σε πρόσφατη έρευνα το Οικονομικό Τμήμα της Σχολής, κατετάγη στην 116η ανάμεσα στα 1.000 καλύτερα οικονομικά πανεπιστημιακά τμήματα όλου του κόσμου. Μία διάκριση που όπως τόνισε και ο ίδιος «ήταν καλύτερη ακόμα και από αυτή που περιμέναμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε».
 
«Θέλουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι» συνέχισε ο ίδιος επισημαίνοντας πως πέραν των τεσσάρων μεταπτυχιακών που  «τρέχουν» από το Τμήμα, επόμενος στόχος είναι «να μπούμε στον χώρο της Δια βίου μάθησης, προσφέροντας εκπαιδευτικές υπηρεσίες  υψηλού επιπέδου σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπατριώτες μας». Τέλος ο κ. Δρυμπέτας τόνισε πέραν αυτού βασικός στόχος του Πανεπιστημίου και της συγκεκριμένης σχολής είναι η ένταξή της «όσο πιο πολύ γίνεται στην κοινωνία και την οικονομία της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας» για το οποίο παλεύουμε παρά τη μεγάλη δυσκολία.
 
Από την πλευρά μας να του ευχηθούμε τα συγχαρητήρια μας για την εκλογή! ΠτΘ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.