Εγκαινια για την νεα αποθηκη του ΣΥΦΑ Ροδοπης

Σε νέο, κατάλληλα διαμορφωμένο κτίριο για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των φαρμακοποιών

Να αυξήσει τις δυνατότητες αλλά και τις υπηρεσίες που παρέχει στα μέλη και τους πελάτες του θέλει ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών ν. Ροδόπης, με όχημα την δουλειά των μελών του αλλά και το νέο, κατάλληλα διαμορφωμένο κτίριο στο οποίο μετεγκαταστάθηκε πριν από λίγο καιρό, την τελετή εγκαινίων του οποίου πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου.
 
Το νέο κτίριο βρίσκεται στην έξοδο της Κομοτηνής προς Ξάνθη, στην οδό Εθνάρχη Μακαρίου αρ. 11, και έχει κατάλληλους χώρους τόσο για τα γραφεία του, όσο και για την αποθήκη, ώστε να μπορεί πιο γρήγορα, εύκολα και χωρίς προβλήματα να παραλαμβάνει και να παραδίδει φάρμακα.
 
Στα εγκαίνια βρέθηκαν πολλοί φαρμακοποιοί από τη Ροδόπη, οι πρόεδροι των ΣΥΦΑ Έβρου και Ξάνθης, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Αλέκος Τσαπέκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης και άλλοι.

 

Ανοδική πορεία για τον ΣΥΦΑ Ροδόπης 

Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Ν. Ροδόπης ιδρύθηκε το 1985 με μετόχους – μέλη Φαρμακοποιούς του Νομού και δραστηριοποιείται στο εμπόριο χονδρικής πώλησης φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων, με την νέα πρόεδρο, από τον Απρίλιο του 2017, κ. Γεωργία Μπασδάνη, να σημειώνει πως ήταν αναγκαίο να γίνει η μετεγκατάσταση, γιατί υπήρχε σύγκλιση προς αυτό των φαρμακοποιών της Ροδόπης.
 
Έτσι τόλμησαν να κάνουν την μετεγκατάσταση, η οποία αναμένεται ικανοποιήσει πολύ περισσότερο τους φαρμακοποιούς από πλευράς ταχύτητας εξυπηρέτησης αλλά και πληθώρας φαρμάκων.
 

Ο ΣΥΦΑ Ροδόπης είναι από τους λίγους συνεταιρισμούς, τα τελευταία χρόνια, που βρίσκεται σε ανοδική πορεία, κάτι που η κ. Μπασδάνη απέδωσε αφενός στην σύσφιξη των σχέσεων των φαρμακοποιών, αφετέρου στην προσπάθεια του καινούριου τους διευθυντή κ. Θεόδωρου Κυριαζίδη, που είχε τη δυνατότητα χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες να έχει αναλυτικότερο έλεγχο της όλης διαδικασίας, αλλά και του προσωπικού τους.
 
Ο σύλλογος αυτή τη στιγμή έχει 34 μέλη από τη Ροδόπη, ενώ προμηθεύει συνεργαζόμενα φαρμακεία τόσο στη Ροδόπη όσο και σε Ξάνθη και Έβρο, σε κάποια φαρμακεία που επέλεξαν αυτούς ως δεύτερη αποθήκη.
 
 

Ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των φαρμακοποιών 

Εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται στη θέση του διευθυντή της ΣΥΦΑ Ροδόπης ο κ. Θεόδωρος Κυριαζίδης, μέσα στα οποία προσπάθησαν όλοι οι εργαζόμενοι, με την αμέριστη συμπαράσταση όλων των μελών του ΔΣ, που του έδωσαν την ελευθερία να αλλάξει κάποιες πολιτικές και να εφαρμοστούν συγκεκριμένες πολιτικές ώστε να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών αλλά και να προσελκύσουν νέους πελάτες.
 

Η Φαρμακαποθήκη, με τα σύγχρονα μέσα που διαθέτει, είναι σε αντίστοιχο επίπεδο με άλλες αποθήκες, σημείωσε, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των φαρμακοποιών, που είναι συνήθως η ταχύτητα και η άμεση εξυπηρέτηση.
 
Έτσι εξυπηρετούν τα φαρμακεία στην πόλη με τέσσερα δρομολόγια καθημερινά μέχρι το μεσημέρι, με ακόμα 2 δρομολόγια προς τους οικισμούς της Ροδόπης, καταφέρνοντας, σύμφωνα με τον ίδιο, να καλύψουν τις ανάγκες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.