H ENTERG και ο ΗΡΩΝ αναζητουν συνεργατες

Γίνετε μέλος του πιο αξιόπιστου Δικτύου Μεταπωλητών Υπηρεσιών & Προϊόντων Ενέργειας στην Ελλάδα.

Η enterg είναι ο εμπορικός βραχίονας του ΗΡΩΝ, του κορυφαίου ιδιώτη παραγωγού και προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας. Η enterg αναπτύσσει το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο Πανελλαδικό Δίκτυο Μεταπωλητών υπηρεσιών και προϊόντων ενέργειας στην Ελλάδα σε τελικούς καταναλωτές. Αναζητούμε τους πιο ισχυρούς επαγγελματίες ανά γεωγραφική περιοχή.

Η enterg επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του Δικτύου Πωλήσεων, που απευθύνεται κυρίως σε πελάτες λιανικής, δηλαδή σε οικιακούς πελάτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ενθαρρύνει ωστόσο και την προσέλκυση μεγάλων εταιρικών πελατών μέσω του δικτύου συνεργατών της.

O ΗΡΩΝ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας εταιρικών πελατών Μέσης και Χαμηλής Τάσης και δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά ενέργειας από το 2000. Πλέον μέσω της enterg, o ΗΡΩΝ μπαίνει δυναμικά και στην αγορά οικιακών πελατών και στοχεύει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

O ΗΡΩΝ δραστηριοποιείται στην Παραγωγή, Προμήθεια και Εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας και διαθέτει την υποστήριξη τριών μεγάλων ενεργειακών Ομίλων:

  • Του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ο οποίος κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της παραγωγής ενέργειας από συμβατικές και Ανανεώσιμες Πηγές (ΑΠΕ) στην Ελλάδα και διεθνώς.
  • Της ENGIE (πρώην GDF Suez), του μεγαλύτερου ανεξάρτητου παραγωγού και προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στον κόσμο.
  • Της QATAR PETROLEUM, που είναι επίσης παγκόσμια ηγετική δύναμη στον ενεργειακό χάρτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να εισέλθετε και να αναπτύξετε τη δραστηριότητά σας στον πιο ελκυστικό και ταχύτατα εξελισσόμενο κλάδο της ελληνικής αγοράς.
Τηλ. 210 6968668 Email: [email protected] Web Site: www.enterg.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.