Φωφη στηριζει ο Ιλχαν Αχμετ

Την στήριξή του στη Φώφη Γεννηματά για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς στις επερχόμενες εκλογές εξέφρασε ο Ιλχάν Αχμέτ.
 
«Στηρίζω την Φώφη Γεννηματά ως καταλληλότερη για την ηγεσία του νέου φορέα, γιατί πέρα του ότι είναι η ικανότερη και η πιο μάχιμη για να διασφαλίσει την ενότητα της παράταξης, είναι η μοναδική που έχει όραμα, συγκεκριμένο πρόγραμμα και συγκεκριμένη δέσμευση με το πρόγραμμα Ελλάδα για να πάει μπροστά η χώρα» σημείωσε.
 
Ο βουλευτής συνόδεψε τον κ. Κεγκέρογλου στις επισκέψεις του στη Ροδόπη και τόνισε πως θεωρεί απαραίτητη την ανάπτυξη στη βιομηχανική ζώνη της περιοχής μας, που μαστίζεται από την ανεργία, αλλά και την ώθηση που δίνουν ομάδες όπως ο Συνεταιρισμός καπνοπαραγωγών, στους επαγγελματίες και την κοινωνία όλης της περιοχής.
 
Σημείωσε δε πως η επίσκεψη δεν έχει καθαρά προεκλογικά χαρακτηριστικά, γιατί τους πολίτες ενδιαφέρουν περισσότερο τα φλέγοντα θέματα της καθημερινότητας, και για αυτό το λόγο η μάχη που δίνουν, τόσο με επισκέψεις όσο και καθημερινά στη βουλή, είναι διαρκείας, και μετά τις 19 Νοεμβρίου θα ενταθεί μέσα από τον ενιαίο φορέα. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.