3 βουλευτες στον Καμινη

Συνολικά τρεις βουλευτές Ροδόπης, ένας νυν και δύο πρώην, βρέθηκαν το Σάββατο στην ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Γιώργος Καμίνης στην Λέσχη Κομοτηναίων.
 
Έτσι πέραν του κ. Ιλχάν Αχμέτ, στο χώρο βρέθηκαν τόσο ο κ. Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος συνόδεψε και τον κ. Καμίνη σε αρκετές επισκέψεις του, όσο και ο κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν.
 
Πάντως θα πρέπει να τονιστεί πως σε αυτές τις εκλογές βλέπουμε πολλούς Κομοτηναίους, είτε παλιά στελέχη είτε όχι, να παρακολουθούν εκδηλώσεις και ομιλίες από πολλές πλευρές, παρόλο που είναι δεδομένο ότι κάποιοι, όπως για παράδειγμα ο κ. Παύλος Δαμιανίδης που συνόδεψε τον κ. Καμίνη σε όλες τις επισκέψεις του, στηρίζουν έναν υποψήφιο.
 
Πάντως από ό,τι φαίνεται, σε θεωρητικό επίπεδο έχει δημιουργηθεί ενδιαφέρον για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς. Αν θα μπορέσουν να συντηρήσουν αυτό το δεδομένο, αυτό θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή, αλλά και από το πώς θα πάει η διαδικασία των εκλογών, μιας και τυχόν παρατράγουδα θα αποξενώσουν πολύ κόσμο που μπορεί να ελπίζει πως κάτι θα αλλάξει.Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.