Στοχος διαρρηκτων δυο καταστηματα στο κεντρο της Κομοτηνης

Οι δράστες κατεγράφησαν από τις κάμερες του ενός

Στόχος διαρρηκτών έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης, 7 Νοεμβρίου, το καφέ – μπαρ “Beeraki” που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής αλλά και το Παντοπωλείο «Στο Ρολόι» επίσης στο κέντρο της πόλης.

Η κεντρική τοποθεσία των δύο καταστημάτων αλλά και η ώρα των δύο συμβάντων  – περίπου στις έξι το πρωί- δεν φαίνεται να εμπόδισαν τον επίδοξο δράστη ή τους επίδοξους δράστες.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο περιστατικό, στο καφέ – μπαρ “Beeraki” ο δράστης ή οι δράστες σπάζοντας το τζάμι της κεντρικής πόρτας εισήλθαν στο μαγαζί, αποσπώντας χρηματικό ποσό αλλά και έναν λάπτοπ. Το συμβάν περιορίστηκε στην αφαίρεση των προαναφερθέντων, δίχως περαιτέρω κλοπές ή καταστροφές, με τον δράστη ή τους δράστες να απομακρύνονται από το σημείο ανενόχλητοι.

Σε ό,τι αφορά τη διάρρηξη στο Παντοπωλείο «Στο Ρολόι», οι δράστες δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τίποτα, μιας και δεν υπήρχε κάποιο χρηματικό ποσό στο κατάστημα, ενώ σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες κατεγράφησαν από τις κάμερες του καταστήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στην πρώτη περίπτωση το μαγαζί βρίσκεται δίπλα στο υποκατάστημα της Ziraat Bank στην Κομοτηνή, το κτίριο στο οποίο στεγάζεται διαθέτει κάμερες οι οποίες ενδεχομένως να έχουν επίσης καταγράψει το περιστατικό.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, αν τα δύο περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται εν εξελίξει.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.