Μπορουσε τη νικη η Δοξα μεσα στο Κοσμιο!

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Δόξα Σώστη 2-2 (+Gallery)

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για την Α' ΕΠΣ Θράκης ο ΠΑΟΚ Κοσμίου υποδέχτηκε την Δόξα Σώστη με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2 παρουσία 50 περίπου φίλων και των δύο ομάδων.

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και η αλήθεια είναι ότι το σημερινό αποτέλεσμα τους αδικεί καθώς κατάφεραν να μην δεχθούν, εκτός των γκολ, πολλές φάσεις και αντίθετα να δημιουργήσουν πολύ καλές ευκαιρίες.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι ήταν κακοί  στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και οι βαθιές μπαλιές, που κατ' εξακολούθηση,  πραγματοποιούσαν αντιμετωπίζονταν εύκολα από την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Δόξας.
Οι γηπεδούχοι μετά την νέα απώλεια βαθμών βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 11 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι στην έκτη θέση με 8.

Το ρολόι της αναμέτρησης: 
12'
Δυνατό σουτ του Πότση έξω από την περιοχή με την μπάλα όμως να περνάει ψηλά άουτ.

15' ΓΚΟΛ. Ο Βουλγαρίδης εκμεταλλεύεται την λάθος συνεννόηση μεταξύ Δεληγιάννη και Αγγελή και με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

34' ΓΚΟΛ. Ωραία σέντρα του Νάνου από τα δεξιά με τον Χατζητουλούση να “πιάνει” την κεφαλιά και να ισοφαρίζει σε 1-1.

47' Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα με τον Παπουτσή να κάνει δυνατό σουτ με την μπάλα να τραντάζει το αριστερό δοκάρι του Δεληγιάννη.

60' ΓΚΟΛ. Μετά από απομάκρυνση της άμυνας του ΠΑΟΚ η μπάλα θα υψωθεί με τον Γεωργακόπουλο να την κατεβάζει με το στήθος και από πολύ μακρινή απόσταση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας ένα φοβερό γκολ.

76' ΓΚΟΛ. Σέντρα από τα αριστερά για τον ΠΑΟΚ με τον Χατζηισαακ να κάνει λανθασμένη έξοδο και  Χατζητουλούσης ξανά με κεφαλιά να ισοφαρίζει εκ νέου σε 2-2.

81' Όμορφη εκτέλεση φάουλ του Νάνου, από τα δεξιά,  στο δεύτερο δοκάρι με τον Αραμπατζή να πιάνει την κεφαλιά όμως αυτή να περνάει άουτ.

84' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μυστρίδη λίγο έξω από την περιοχή με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να απομακρύνει με μπουνιές σε κόρνερ.

87' Χαμηλή σέντρα του Παπαδόπουλου από τα δεξιά με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Δελιγιάννη με τον Γεωργακόπουλο όμως να μην προλαβαίνει να την σπρώξει στα δίχτυα και να καταλήγει πλάγιο.

89' Ο Καλοδημίδης θα εκτελέσει κόρνερ από τα δεξιά με την μπάλα να φτάνει στον Γεωργακόπουλο που θα κάνει το σουτ όμως ο Μυστρίδης θα την απομακρύνει πάνω στην γραμμή σε πλάγιο.

90' Μακρινό σουτ του Ανδρίκου με την μπάλα να περνάει ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ Κοσμίου: Δεληγιάννης, Πότσης, Τριάντος(45' Δανίδης), Αγγελής, Μυστρίδης, Γιάπρακτσης(83' Ρούντος), Νάκος, Αραμπατζής, Χατζητουλούσης, Μακούτ(61' Ξενάκης)Λεβεντέλης(67' Ρουμπιές).

Δόξα Σώστη: Χατζηισαακ, Σταυρόπουλος, Τέφος, Ανδρίκου, Γεωργακόπουλος, Παπουτσής(Παπαδόπουλος), Λιόλιος, Λάβδας, Καραγεωργόπουλος, Καλοδημίδης, Βουλγαρίδης(73' Μουσταφά).

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι
κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.