25 χρονια Bel air (+Gallery)

Το γενέθλιο πάρτυ ενός εκ των παλαιότερων μαγαζιών της πόλης

Στο «ταξίδι» της ζωής, σημασία μπορεί να μην έχει ο προορισμός, αλλά σίγουρα κάθε σταθμός αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον με τους κατάλληλους συνταξιδιώτες…

Σε όλους τους «συνταξιδιώτες», μικρούς και μεγάλους, αλλά κυρίως σε όσους «μεγάλωσαν» μαζί του ήταν η αφιερωμένη η Παρασκευή 10 Νοεμβρίου για το Lounge Café “Bel Air”.

Το “Bel Air” «γεννήθηκε» το 1992… έκανε τα πρώτα του βήματα, πέρασε την «εφηβεία» του, ενηλικιώθηκε… κλείνοντας φέτος τα 25 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στη νύχτα και την ημέρα, της Κομοτηνής.

Γενέθλια τα οποία γιόρτασε από νωρίς το πρωί, με κεράσματα σε όλους τους θαμώνες του, έως και νωρίς τα ξημερώματα του Σαββάτου, με ένα γενέθλιο πάρτυ, με όλα τα στοιχεία εκείνα που το καθιέρωσαν στην Κομοτηνή από το 1992 και έπειτα.

Με την ομάδα του Bel Air να είναι αυτή που έσβησε τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας, αλλά πρωταγωνιστές όλους εκείνους τους συνταξιδιώτες, που μέσα του έχουν δημιουργήσει τις ωραιότερες αναμνήσεις τους. Αναμνήσεις οι οποίες δεν έλειψαν από την βραδιά καθώς οι υπεύθυνοι φρόντισαν να είναι όλοι παρόντες μέσα από τις φωτογραφίες που προβάλλονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς στο εξωτερικό χώρο του μαγαζιού.

Μια βραδιά ευκαιρία για νέες αναμνήσεις, που καταγράφηκαν από τον φακό του «ΠτΘ» που ευχόμαστε να αποτελούν μέρος του αντίστοιχου φωτογραφικού αφιερώματος, στα 50α γενέθλια του μαγαζιού.

Ένα από τα «ιστορικότερα» μαγαζιά της πόλης που ξεχωρίζει κυρίως λόγω της πίστης του σε αυτό που εξ αρχής πρέσβευε και φανερώνει και το όνομά του… ένα ιδιαίτερο μέρος, με χαρακτήρα, διαφορετικό αέρα, ευχάριστο, πρωτότυπο, «οικογενειακό» και κυρίως αληθινό!


Χρόνια πολλά Bel Air!

Βίντεο: Γιώργος Δάφνης 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.