Το promo βιντεο του 2ου Santa Run

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

Και αυτά τα Χριστούγεννα, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, ακολουθεί τον Αη Βασίλη μέσα στους δρόμους της πόλης. To 2o Santa Run της Κομοτηνή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με τη ΣΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, τον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «Ηρόδικος» και τα δύο μεγάλα δρομικά κινήματα της πόλης, Komorun και Ορεινός Ημιμαραθώνιος Οχυρού Νυμφαίας.

Με σύνθημα «Μια Πόλη… Μια Δράση… Ένας Κοινός Σκοπός» ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για  έναν αγώνα δρόμου αφιερωμένο στον εθελοντισμό και συγκεκριμένα στη δράση που θα πραγματοποιηθεί φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά τον Ιανουάριο του 2018 «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα».

Σήμερα, σε σχετική συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΔΚΕΠΠΑΚ παρουσιάστηκαν οι λεπτομέρειες αλλά και το πρόγραμμα της δράσης, καθώς και το promo βίντεο της δράσης.

Μπορείτε να δηλώνεται συμμετοχή στην ηλεκτρονική σελίδα της δράσης εδώ ή καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή στα γραφεία του Συλλόγου «ΠΕΡΠΑΤΩ» καθώς και στα γραφεία της ΔΚΕΠΠΑΚ, κατά τις ώρες λειτουργίας της.
Δείτε το promo βίντεο της φετινής δράσης:

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην αυριανή έκδοση του «ΠτΘ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.