2.500 ευρω στον Alma Libre απο τον Δημο Κομοτηνης

Για την επετειακή εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει για τα 10 του χρόνια

Την χρηματοδότηση του 1ου πανελληνίως μεικτού Φεστιβάλ Salsa και Τango που διοργανώνει ο σύλλογος Alma Libre με 2.500 ευρώ αποφάσισε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής.
 
Ο Πολιτιστικός χορευτικός Σύλλογος Alma Libre διοργανώνει το Φεστιβάλ αυτό με αφορμή τα 10 του χρόνια. Έτσι με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη αναβίωση των όμορφων στιγμών που πέρασαν το προηγούμενο διάστημα θεώρησαν  ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει με την πρόσκληση όλων των δασκάλων τους από την έναρξη του Συλλόγου.
 
Για αυτό και διοργανώνουν το επετειακό φεστιβάλ στις 2 και 3 Δεκεμβρίου, το οποίο έχει προϋπολογισμό 5.000 ευρώ, τα μισά εκ των οποίων έχουν ήδη καλυφθεί.
 
Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Άννα Μανίτσα ζήτησε από το Συμβούλιο να βοηθήσουν με όποια ενίσχυση θεωρεί πως μπορεί να δώσει, ώστε να καλυφθούν τα εναπομείναντα 2.500 ευρώ, με πολλά μέλη του Συμβουλίου, τόσο από την αντιπολίτευση όσο και από τη συμπολίτευση, να προτείνουν να καλυφθεί όλο το ποσό, όπως και τελικά έγινε, παρόλο που υπήρχε μία αρνητική ψήφος, αυτή του κ. Γιάννη Γκαράνη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.