Καταδιωξη στον Εβρο για τη συλληψη διακινητη

Μετέφερε παράνομα στη χώρα 6 Πακιστανούς

Συνελήφθη την Πέμπτη το βράδυ, στον νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 38χρονος υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι υπηκόους Πακιστάν.
 
Αναλυτικότερα, την Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Φερών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 38χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. 
 
Πλησίον του οικισμού Αρδανίου, το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο 38χρονος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
 
Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, έξι άτομα.
 
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του διακινητή περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή.
 
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.