Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Justice League» και «Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Μία νέα ταινία περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis. Πρόκειται για την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Justice League» που είναι βασισμένη στη γνωστή σειρά κόμικ της DC.
 
Παράλληλα συνεχίζουν την πορεία τους στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής η ταινία μυστηρίου «Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές» σε σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα και ένα αξιόλογο καστ ηθοποιών, η ταινία τρόμου «Saw: Legacy», η ταινία animation «Μια χαρούμενη οικογένεια», η νέα ταινία του Νίκου Περάκη υπό τον τίτλο «Success Story», η τρίτη ταινία του γνωστού ήρωα της Marvell Thor υπό τον τίτλο «Thor: Tagnarok» και η ταινία κινουμένων σχεδίων
 
Επίσης, το Σαββατοκύριακο θα προβάλλονται δύο ακόμη ταινίες animation για τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις του είδους. Ο λόγος για τις ταινίες «Εγώ ο απαισιότατος 3», «Νάνος στο σπίτι» και  «Η ταινία Lego Ninjago». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές

Ο διάσημος Βέλγος ντέντεκτιβ Ηρακλής Πουαρό ταξιδεύει με το Οριάντ Εξπρές, αλλά εξαιτίας μιας τρομερής χιονοθύελλας, το τρένο σταματά στα μισά της διαδρομής Κωνσταντινούπολης-Παρισιού. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Ράτσετ, ένας από τους επιβάτες του τρένου και ήδη ύποπτος για την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας ενός μικρού κοριτσιού, βρίσκεται δολοφονημένος. Εγκλωβισμένοι στα χιόνια και μακριά από την αστυνομία, ο Πουαρό αναλαμβάνει να ρίξει φως στην υπόθεση. Όλοι έχουν κίνητρο, όλοι είναι ύποπτοι αλλά όλοι έχουν ένα καλό άλλοθι. Τελικά θα βρεθεί η λύση του μυστηρίου; 

Justice League

Οπλισμένος από την επανάκτηση της πίστης του για την ανθρωπότητα και εμπνευσμένος από την πράξη ανιδιοτέλειας του Σούπερμαν, ο Μπρους Γουέιν στρατολογεί μια νέα σύμμαχο, την Νταϊάν Πρινς, για να αντιμετωπίσουν τον μεγαλύτερο των εχθρών. Μαζί, πλέον, ο Μπάτμαν, ο Σούπερ και η Wonder Woman κινούνται γρήγορα και βρίσκουν σύμμαχους άλλους υπεράνθρωπους για να αντιμετωπίσουν τη νέα απειλή. Αλλά παρά την ιστορική, όσο κι απρόσμενη δημιουργία της λίγκας των υπερηρώων, μπορεί να είναι ήδη αργά για να σώσουν τον πλανήτη από μια καταστροφή κοσμογονικών διαστάσεων. 

Saw: Legacy

Μετά από μια σειρά φόνων που φέρουν τη σφραγίδα του δολοφόνου Jigsaw, η αστυνομία αρχίζει να κυνηγάει το φάντασμα ενός άνδρα νεκρού για πάνω από μια δεκαετία, εμπλεκόμενοι σε ένα νέο παιχνίδι που είναι μόνο στην αρχή. Έχει επιστρέψει ο Τζον Κράμερ από τους νεκρούς για να θυμίσει στον κόσμο να είναι ευγνώμονες για το δώρο της ζωής; Ή είναι μια παγίδα που έχει στήσει ένας άλλος δολοφόνος με τη δική του ατζέντα; 

Μια χαρούμενη οικογένεια

Η οικογένεια Βάνσμαν δεν είναι ακριβώς μια ευτυχισμένη οικογένεια. Η Έμα, η μητέρα, ενθαρρύνει τους υπόλοιπους να αφήσουν κάτω τις διαφορές τους, πηγαίνοντας όλοι μαζί βόλτα σε ένα θεματικό πάρκο. Μετά από άκακο αστείο με μια κούκλα, η οποία τυχαίνει να είναι ο δαιμονικός μάγος Μπάμπα Γιάγκα, οι Βάνσμαν μετατρέπονται σε τέρατα. Η μητέρα γίνεται βρικόλακας, ο μπαμπάς Φρανκ γίνεται Φρανκενστάιν, η κόρη Φέι μούμια και ο γιος Μαξ καταλήγει λυκάνθρωπος. 

Success Story

Ο ψυχίατρος και συγγραφέας Παναγής Πάνδωρας συναντά στα εγκαίνια του οικογενειακού πολιτιστικού κέντρου τη νεαρή και φιλόδοξη απόφοιτο της σχολής του εθνικού Τζωρτζίνα Τζελέπη και ξεκινάει, κόντρα στα προγνωστικά, ένας «άνισος» έρωτας δύο κόσμων που δύσκολα εφάπτονται. Όταν οι αυταπάτες και των δύο ματαιώνονται και τα παιχνίδια εξουσίας διαδέχονται το αρχικό τους πάθος, οι ήρωές μας φτάνουν στα όριά τους. Στην αποδόμησή τους βοηθούν ο υπερφίαλος φαφλατάς δικηγόρος, μια Αλβανίδα «σταρ Ελλάς» με τραύμα στο πόδι σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ένας γόνος που από πλήξη βουλιάζει στις καταχρήσεις, η σύζυγός του που αναζητά συγκινήσεις σε «ενεργειακές» συνεδρίες, μία άσπονδη συμφοιτήτρια της Τζωρτζίνας που διεκδικεί με πείσμα τον ρόλο της, δύο σωματοφύλακες σε λάθος ρόλο και λάθος timing, ένας γεωργιανός εκτελεστής με υπαρξιακές αναζητήσεις και οι εκκεντρικοί κι απρόβλεπτοι συγγενείς. 

Thor: Ragnarok

Ο Θορ καταφτάνει στο Άσγκαρντ όταν ακούει ότι ο κόσμος του βρίσκεται σε φασαρία, αλλά όταν φτάνει, βρίσκει ότι ο τρόπος διακυβέρνησης του Λόκι, που υποδύεται τον Όντιν, έχει οδηγήσει σε ολίσθημα των νόμων και στην απελευθέρωση της Χίλα. Όπως είναι φυσικό, ο Θορ έρχεται άμεσα αντιμέτωπος με τη Χίλα, με τον Θορ να εξοστρακίζεται στον βαρβαρικό πλανήτη Σακαάρ, στον οποίο αφεντεύει ο φαύλος Γκραντμάστερ. Εκεί συναντά τη Βαλκυρία, που κρύβονταν στον πλανήτη, και που τον παρουσιάζει στον Γκραντμάστερ για να γίνει μονομάχος. Αλλά στην αρένα είναι που τον περιμένει η απώτερη έκπληξη: θα έρθει αντιμέτωπος με τον Χουλκ και θα χάσει τόσο τα χαρακτηριστικά του μαλλιά, όσο και το σφυρί του. 

Μόνο σήμερα και αύριο

Nάνος στο σπίτι

Ένας πόλεμος που κρατάει επί αιώνες μαίνεται ανάμεσα στα νανάκια του κήπου που προστατεύουν τη Γη και τα πεινασμένα τρογκ που είναι αποφασισμένα να καταναλώσουν οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά τους. Όταν η Κλόι ανακαλύπτει ότι τα νανάκια στον κήπο του νέου της σπιτιού δεν είναι αυτό που δείχνουν, πρέπει να αποφασίσει ανάμεσα στο να κυνηγήσει τη σχολική ζωή που επιθυμεί ή να λάβει κι αυτή μέρος στην τελική μεγάλη μάχη επί τον τρογκ. 

Η ταινία Lego Ninjago

Η μάχη για την Πόλη του Ninjago καλεί σε δράση τον νεαρό Λόιντ, αλλιώς και Πράσινο Νίντζα, μαζί με τους φίλους του, που είναι όλοι μυστικοί πολεμιστές και LEGO Master Builders. Υπό την καθοδήγηση του σοφού και σπιρτόζου κουνγκ φου μάστερ Γου, πρέπει να νικήσουν τον κακό άρχοντα Γκάρμα­ντον, τον «χειρότερο τύπο όλων των εποχών», που τυγχάνει να είναι και ο μπαμπάς του Λόιντ. Φέρνοντας αντιμέτωπους πολεμιστή εναντίον πολεμιστή και πατέρα απέναντι σε γιο, η επική αναμέτρηση θα τεστάρει αυτή τη δυνατή κι απείθαρχη ομάδα των σύγχρονων νίντζα, που πρέπει να μάθουν να κάνουν στην άκρη το εγώ τους, και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να απελευθερώσουν την αληθινή τους δύναμη. 

Εγώ ο απαισιότατος 3

Ο Γκρου έρχεται αντιμέτωπος με τον Μπαλτάζαρ Μπρατ, έναν πρώην ανήλικο σταρ που μεγάλωσε και παθιάστηκε με τον χαρακτήρα που έπαιζε στα 1980. Αλλά υπάρχει και νέος, απροσδόκητος εχθρός για τον Γκρου, κι αυτός είναι ο χαμένος επί έτη δίδυμος αδελφός του, Ντρου. Την ίδια ώρα, τα Μίνιον πιάνονται αιχμάλωτα από τον Μελ, ένα μίνιον που εργάζεται για λογαριασμό του Ντρου, και ο οποίος έχει σκοπό να κάνει πειράματα για να φτιάξει έναν στρατό από ροκ-σταρ κακά μίνιον.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.