Ελαμψαν… για καλο σκοπο (+Gallery)

Λαμπερές παρουσίες στην επίδειξη μόδας για φιλανθρωπικό σκοπό που διοργάνωσε ο Ροταριανός Όμιλος Κομοτηνής «Ροδόπη»

Μεγάλη επιτυχία είχε για δεύτερη χρονιά η επίδειξη μόδας για φιλανθρωπικό σκοπό που πραγματοποίησε ο Ροταριανός Όμιλος Κομοτηνής «Ροδόπη» το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων.
 

Σκοπός της επίδειξης ήταν η χορήγηση υποτροφιών σε άπορους φοιτητές καταγόμενους από την Κομοτηνή, και αυτό το σκοπό στήριξαν πάρα πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν τόσο στον κάτω όσο και στον πάνω όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να χειροκροτήσουν τα μοντέλα, μικρά και μεγάλα, που συμμετείχαν σε αυτή.
 
Η επίδειξη μόδας διοργανώθηκε με τη συμβολή της Κομοτηναίας κ. Μαίρης Καραπαναγιώτου, μοντέλο καθώς και των επαγγελματιών συμπολιτών μας κ.κ. Σοφία Σαμουρκασίδου, Εύη Μπουτάρα, Κωνσταντίνα Δερμεντζόγλου και Νίκο Θεοδωράκη, που προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, καθώς και καταστήματα της πόλης, που συνέδραμαν στο κομμάτι της πασαρέλας.
 

Ανοίγοντας την εκδήλωση η πρόεδρος κ. Μαρία Παπαδοπούλου ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στη Λέσχη Κομοτηναίων για να βοηθήσουν σε μια εκδήλωση με ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα, μιας και με το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα βάλουν και αυτοί το λιθαράκι τους βοηθώντας άπορους φοιτητές της πόλης, χαρίζοντας κάποιες υποτροφίες σε αυτούς.
 
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που έκαναν επιτυχώς αυτό το εγχείρημα, και ελπίζουν πως θα το συνεχίσουν, στηρίζοντας μέσα από αυτό τους φοιτητές από την πόλη μας.
 
Στη συνέχεια στην πασαρέλα ανέβηκαν μικροί και μεγάλοι συμμετέχοντες, αποσπώντας το χειροκρότημα και τον ενθουσιασμό όσων βρέθηκαν στο χώρο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.