«Black Friday» στις 24 Νοεμβριου στην αγορα της Αλεξανδρουπολης

Με προσεκτικές οδηγίες για τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες

Την προσεχή Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στην αγορά της Αλεξανδρούπολης ο εμπορικός θεσμός «Black Friday» με την συμμετοχή των καταστημάτων της πόλης να προμηνύεται εντυπωσιακή. 
 
Σύμφωνα με την ειδική έρευνα του Ινστιτούτου της ΕΣΕΕ (ΙΝΕΜΥ), η περσινή δοκιμαστική εφαρμογή της αποδείχθηκε επιτυχημένη, καθώς συνέβαλε στην αύξηση του τζίρου των συμμετεχουσών επιχειρήσεων και στην τόνωση της αγοράς.
 
Στο πλαίσιο αυτό, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης επιδιώκει την συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων εμπορικών επιχειρήσεων στην Black Friday, ενώ για όσους συμμετάσχουν στην προωθητική ενέργεια, υπενθυμίζει ο τοπικός Εμπορικός Σύλλογος ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς εφαρμόζονται οι όροι και κανόνες της Υπουργικής Απόφασης 56885/19-11-2014 για τις προσφορές και προωθητικές ενέργειες.
 
Συγκεκριμένα όπως εξηγεί ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης οι επιχειρηματίες που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να προσέξουν να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων. Ωστόσο , η αναγραφή του ποσοστού της μείωσης σε εμφανή σημεία του καταστήματος είναι προαιρετική αλλά υποχρεωτική στα σημεία πώλησης των προϊόντων.
 
Σε κάθε περίπτωση, δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα (50%) του συνόλου των κωδικών που διαθέτει το κατάστημα και αυτό ισχύει και για την Black Friday.
 
Πρέπει να είναι προσεκτική και αυτονόητη η τήρηση των προϋποθέσεων αυτών, επειδή οι κυρώσεις θα είναι ιδιαίτερα αυστηρές!
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την εν λόγω ημέρα ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης τρέχει εδώ και μέρες σχετική διαφημιστική καμπάνια στην Κωνσταντινούπολη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.