Το νεο Beaujolais υποδεχεται η ομαδα γαλλοφωνιας της Νομικης

Την Κυριακή στο «Οχτώ»

Η τρίτη Πέμπτη κάθε Νοέμβρη αποτελεί ημερομηνία ορόσημο για τους γαλλόφωνους πληθυσμούς αλλά και τους λάτρεις του κρασιού παγκοσμίως. Ο λόγος η θέση σε κυκλοφορία και κατανάλωση της νέας εσοδείας του κρασιού Beaujolais. Με σύνθημα “ Le beaujolais nouveau est arrivé!”, που σημαίνει «Το νέο Μποζολέ έφτασε!» εστιατόρια και μπαρ ανά τον κόσμο ετοιμάζουν ειδικές βραδιές υποδοχής του γαλλικού κρασιού, που συνάμα αποτελεί και ένα από τα «δυνατότερα» γαλλικά brand name παγκοσμίως.
 
Από αυτή τη σημαντική ημέρα για τους απανταχού λάτρεις του γαλλικού πολιτισμού δεν θα μπορούσε να λείπει η ομάδα Γαλλοφωνίας της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ που εδώ και κάποια χρόνια επιχειρεί με τις δράσεις και εκδηλώσεις της να φέρει όλους μας πιο κοντά στη γαλλική κουλτούρα και είναι αυτή που «πρωτοσύστησε» το Beaujolais στην πόλη μας.
 
Έτσι λοιπόν και φέτος, την προσεχή Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 21.30 στο café bar «Οχτώ» η ομάδα Γαλλοφωνίας της Νομικής του ΔΠΘ θα υποδεχθεί το νέο Beaujolais συνοδεία γαλλικών μουσικών επιτυχιών, κλασσικών και καινούργιων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.