Ο Συνηγορος του Πολιτη ερχεται στην ΑΜΘ

Επίσκεψη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα πραγματοποιήσει απότη Δευτέρα 27/11 μέχρι την Παρασκευή 1/12, ο Συνήγορος του Πολίτη, Ανδρέας Ποττάκης, συνοδευόμενος από διευρυμένο κλιμάκιο στελεχών της Ανεξάρτητης Αρχής.
 
Ο Συνήγορος θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων της περιοχής και θα ενημερωθεί για μια σειρά από θέματα που απασχολούν τους πολίτες όπως προκύπτει από τις αναφορές τους στην Ανεξάρτητη Αρχή.
 
Στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής θα επισκεφθούν τις Περιφερειακές Ενότητες Δράμας, Έβρου, Θάσου, Καβάλας, Ξάνθης και Ροδόπης, όπου θα πραγματοποιήσουν συσκέψεις, συναντήσεις εργασίας και αυτοψίες σε χώρους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πλευράς ανθρώπινων δικαιωμάτων, δικαιωμάτων του παιδιού, δημόσιας διοίκησης, προστασίας του περιβάλλοντος κλπ.
 
Πρόκειται για την τέταρτη Περιφέρεια που επισκέπτεται φέτος ο Συνήγορος του Πολίτη μετά το Βόρειο Αιγαίο, την Ήπειρο και την Κεντρική Μακεδονία.
Ο πρώτος αυτός κύκλος επισκέψεων στις Περιφέρειες θα ολοκληρωθεί στα τέλη του2018, καθώς ο Συνήγορος θα συμπληρώνει τα 20 χρόνια λειτουργίας του.Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.