10 χρονια Alma Libre, 10 χρονια οι λατιν ρυθμοι στο προσκηνιο

Επετειακό Φεστιβάλ με προσκεκλημένους όλους τους δασκάλους που πέρασαν από τον Σύλλογο

Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Alma Libre κλείνει τα 10 χρόνια λειτουργίας του και το γιορτάζει με ένα διήμερο Επετειακό Φεστιβάλ. Προσκεκλημένοι όλοι οι  δάσκαλοι που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από το Σύλλογο, με σκοπό να αναβιώσουν όλοι μαζί όσο το δυνατόν καλύτερα τις όμορφες στιγμές που πέρασαν όλοι μαζί.
 
Ο Σύλλογος λοιπόν θα έχει τη χαρά να έχει μαζί του εξαιρετικούς καλεσμένους τόσο για τη Salsa όσο και για το Τango! Πιο συγκεκριμένα για τη Salsa καλεσμένοι θα είναι οι Salsa Doo Παναγιώτης Αγλαμίσης και Μυρτώ Μυσίρη, ο Δημήτρης Ψυχογυιος, η Στέλλα Κουτσουλίδου, η Έλενα Δαβράδου, ο Arinson Lopez, ο Βασίλης Μαραπίδης και οι Vangel Stoianov και Mariana Igova. Για το Tango καλεσμένοι θα είναι ο Λουκάς Μπαλόκας και η Γεωργία Προίσκου, ο Αλέκος Παπαδόπουλος και η Νατάσσα Ρουβολή, ο Gabriel Marino, η Έλλη Καραδήμου, ο Ερμής Καραμπουλας και η Λούμη Αντώνιου και ο Πάνος Νικολέτος. 
 
To  Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, στις 22:30, στο πανέμορφο νεοκλασικό της Λέσχης Κομοτηναίων θα πραγματοποιηθεί το διπλό Anniversary Party, όπου στους δυο ορόφους οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν σε Tango και Latin ρυθμούς και να σβήσουν τα 10 κεράκια του Alma Libre. Τη μουσική της βραδιάς θα επιμεληθούν οι καλύτεροι του είδους και αγαπημένοι συνεργάτες του συλλόγου, Salsa Dj Cortelis και ο TDj Πάνος Νικολετος. Στο χώρο θα βρίσκονται και αγαπημένες επαγγελματίες του χώρου, Cristie Cardou και Catherine Stella Shoes collection για να προμηθεύσουν με προϊόντα χορού.
 
 Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό (κρασί, μπύρα)
 
Το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει επίσης ωριαία επετειακά σεμινάρια με όλους τους δασκάλους, Salsa το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και Tango την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στην Πολιτιστική Κυψέλη Κομοτηνής (Καπναποθήκη, Γ.Κονδύλη 62). Τα επετειακά σεμινάρια είναι δωρεάν για όλα τα μέλη του Συλλόγου Alma Libre. 
 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής και της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Πολιτισμού – Παιδείας – Αθλητισμού του Δ. Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.