Λιουντμηλα Βερτικοβα «Η αλλαγη προς το καλυτερο θα ερθει εκ των εσω»

Η ιδρύτρια της εταιρείας VLV Lashes στο ψηφοδέλτιο της «Συμφωνίας Ανασυγκρότησης»

«Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο» λέει η γνωστή έκφραση του Φ. Ντοστογέφσκι. Ο συγγραφέας αναφέρεται μεν στην ομορφιά της παιδικής ψυχής, ωστόσο σαν έκφραση την σήμερον ημέρα, με την «ασχήμια» των καιρών, βρίσκει εφαρμογή σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής.
 
Από τον κλάδο της ομορφιάς προέρχεται η κ. Λιουντμήλα Βερτίκοβα, διπλωματούχος Make up artist της Ανωτάτης Σχολής Επαγγελματικού Μακιγιάζ της Γαλλίας ”ATELIER INTERNATIONAL DE MAQUILLAGE” και της Σχολής Επαγγελματικού Μακιγιάζ της Μόσχας “CREATIVE MAKE – UP ARTIST” η οποία είναι μία από τις γυναίκες επαγγελματίες της Ροδόπης, που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο  του Συνδυασμού «Συμφωνία Ανασυγκρότησης» με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη.
 
Η ίδια επιχειρεί στην Ροδόπη, όπου και διατηρεί το Σαλόνι Ομορφιάς “Beauty Star” από το 2008, έχοντας επίσης στο βιογραφικό της συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις του κλάδου αλλά και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας σκηνής. Η δουλειά της έχει φιλοξενηθεί σε έντυπες εκδόσεις πανελλαδικής εμβέλειας όπως αντίστοιχα και σε τηλεοπτικά πλατό, ωστόσο από το 2017 η εκτός Ροδόπης δραστηριοποίησή της, επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο με την ίδρυση της εταιρείας VLV Lashes, που ειδικεύεται στην παραγωγή και την εμπορία προϊόντων ομορφιάς.
 
Ούσα «ανήσυχη» και άκρως δημιουργική ως χαρακτήρας η Λιουντμήλα Βερτίκοβα αποτελεί ένα από εκείνα τα παραδείγματα επιχειρηματιών, που αντί της στασιμότητας και της αναμονής «καλύτερων ημερών» επέλεξε να ρισκάρει, επενδύοντας στην εμπειρία και την αγάπη της στο αντικείμενο της δουλειάς της, και να καινοτομήσει αξιοποιώντας πλήρως την δυναμική των νέων τεχνολογιών.
 
Ένα ρίσκο το οποίο μόλις, 6 μήνες, από την έναρξη λειτουργίας της επιχείρησής της, φαίνεται πως έχει ήδη αποδώσει καρπούς με την ίδια να διαχέει την αγάπη και το όραμά της για τον κλάδο που υπηρετεί σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, τόσο μέσω των προϊόντων που δημιουργεί, όσο και μέσω της μετάδοσης των δικών της γνώσεων επί του αντικειμένου με σχετικά σεμινάρια που διεξάγει σε όλη την χώρα.
 
Άλλωστε, όπως δήλωσε η ίδια μιλώντας στον «ΠτΘ» η συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωσή της πάνω στο επάγγελμά  είναι και το βασικό χαρακτηριστικό της έως τώρα επιτυχημένης επαγγελματικής της πορείας, που την έφερε και στο ψηφοδέλτιο του κ. Αντώνη Γραβάνη. Ως μία τέτοια εμπειρία περαιτέρω «επιμόρφωσης» στο επιχειρείν αυτή τη φορά, αλλά και ως ευκαιρία συνδιαλλαγής ιδεών, οραμάτων, στόχων και εμπειριών με τους επαγγελματίες της Ροδόπης, βλέπει η ίδια την συμμετοχή της στις εκλογές του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, το οποίο, όπως εξήγησε, θα πρέπει να αποτελέσει «σύμμαχο των επαγγελματιών από όποιον κλάδο και αν προέρχονται».
 
«Ο Αντώνης Γραβάνης διαθέτει την εμπειρία αλλά και την όρεξη να ηγηθεί της προσπάθειας για τη δημιουργία, εκ των έσω, από εμάς δηλαδή τους ίδιους, ενός καλύτερου μέλλοντος για εμάς τους ίδιους αλλά και για όσους νέους σκέφτονται να μπουν στο επιχειρείν» τόνισε για να σημειώσει πως οι βασικοί στόχοι της επόμενης διοίκησης του επιμελητηρίου θα πρέπει να είναι η αξιοποίηση τόσο των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και των προϊόντων της όσο και η χρήση των νέων τεχνολογιών που αποτελούν, όπως επεσήμανε, το μέλλον καθώς και «ένα καινούργιο και δίχως όρια περιβάλλον για την διεύρυνση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων όλων».
 
Η κ. Βερτίκοβα κάλεσε το σύνολο των επαγγελματιών της Ροδόπης να δώσουν το «παρών» στις εκλογές της 4ης και 5ης του Δεκέμβρη, υπογραμμίζοντας πως η συμμετοχή είναι δύναμη, η οποία θα είναι και το βασικό «όπλο» της νέας διοίκησης την επομένη των εκλογών. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.