Αξιεπαινη ιδιωτικη πρωτοβουλια για δωρεα στο Ειδικο Δημοτικο της Κομοτηνης

Η βιομηχανία «ETPA PACKAGING» δώρισε εποπτικό υλικό

Mε ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ευχαρίστησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής τον κ. Γιάννη Ντρενογιάννη, διευθύνων σύμβουλος της βιομηχανίας «ETPA PACKAGING».
 
Ο διευθύνων Σύμβουλος, αντιλαμβανόμενος  τις ανάγκες ενός σχολείου με παιδιά που χρήζουν ιδιαίτερης μέριμνας αλλά δυστυχώς τυγχάνουν της αδιαφορίας της δημόσιας εκπαίδευσης, όπως δήλωσε, ανέλαβε ιδιωτική πρωτοβουλία δωρίζοντας για τις βασικές ανάγκες του σχολείου εποπτικό υλικό, όπως laptop, όργανα γυμναστικής και δάπεδο γυμναστηρίου.
 
Η πράξη αυτή, τόνισε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, δημιουργεί συνθήκες αισιοδοξίας και δύναμης στον καθημερινό αγώνα των εκπαιδευτικών και των οικογενειών των μαθητών.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η «ETPA PACKAGING» επιδεικνύει την κοινωνικής της ευαισθησία προς την τοπική κοινωνία. Είχε προηγηθεί η δωρεά χρηματικού ποσού στα αεροπορικά έξοδα επιστροφής των μαθητών του 3ου ΓΕΛ, μετά την «περιπέτεια» που είχαν κατά τη διάρκεια της εκδρομής τους στην Αθήνα πριν από ένα χρόνο, αλλά και δράσεις συλλογής τροφίμων σε δομές της περιοχής που τα έχουν ανάγκη.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.