«Ο ρομαντισμος στη μουσικη δωματιου»

Συναυλία μουσικής δωματίου στο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας παρουσιάζει συναυλία μουσικής δωματίου που θα πραγματοποιήσει το Τρίο el Greco την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, στις 20:00, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.
 
Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο σημαντικά έργα του πρώιμου και του ώριμου Ρομαντισμού (Schubert και Dvorak αντίστοιχα).
 
Το Τρίο el Greco σχηματίστηκε το 2016 από τους Φαίδωνα Μηλιάδη, Αλέξη Καραϊσκάκη-Νάστο και Θοδωρή Ιωσηφίδη, και έχει ως έδρα του την Αθήνα. Τρεις μουσικοί με διαφορετικές καταβολές, μέσα από αυτό το σχήμα έχουν δώσει έμφαση στο κλασσικό και το ρομαντικό ρεπερτόριο. Το τρίο έχει εμφανιστεί σε αίθουσες συναυλιών της Αθήνας όπως το Φουαγέ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και η αίθουσα Φίλιππος Νάκας, στο Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, αλλά και σε χώρους όπως το θέατρο Πόρτα και το θέατρο Σφενδόνη. Στο προσεχές μέλλον θα δώσει συναυλίες στην υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς και μια ζωντανή μετάδοση από το Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, τον Ιανουάριο του 2018.

Info

Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ κανονικό, 5 ευρώ μειωμένο (φοιτ/μαθ/ανέργων)
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.