2ος στον κοσμο ο αθλητης του «Ηροδικου» Δημητρης Καρυπιδης

Κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στα 50μ ύπτιο της κατηγορίας S1 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μέξικο Σίτι

Τέσσερα μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ, ήταν ο νέος εντυπωσιακός απολογισμός της ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που φιλοξενείται για στο Μέξικο Σίτι (2017 WORLD PARA SWIMMNING CHAMPIONSHIPS).

Πιο συγκεκριμένα οι Έλληνες αθλητές που έχουν αγωνιστεί έως τώρα, έδειξαν το καλύτερο αγωνιστικό τους πρόσωπο, κερδίζοντας  ένα χρυσό και τρία χάλκινα μετάλλια, ανάμεσά τους και ο  αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου «Ηρόδικος» που αγωνίστηκε στα 50μ. ύπτιο στην κατηγορία S1 Δημήτρης Καρυπίδης. Ο Δημήτρης Καρυπίδης συγκεκριμένα ήταν δεύτερος με επίδοση 1:32.26, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Απόστολος Τσαούσης με χρόνο 1:58.34.

Επίσης ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο κατηγορίας S12., ενώ χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Αντώνης Τσαπατάκης στα 100μ. πρόσθιο SB4 και Γεράσιμος Λιγνός στα 100μ. ύπτιο S13, καθώς και η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στα 50μ. ύπτιο κατηγορίας S3, σημειώνοντας παράλληλα και πανελλήνιο ρεκόρ.

Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν επίσης και ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και η Ευθυμία Γκουλή οι οποίοι θα αγωνιστούν τις επόμενες μέρες, προσδοκώντας αντίστοιχα αποτελέσματα.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.