Το προγραμμα Δεκεμβριου της Πολιτιστικης Κινησης

Το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Στέκι της (Φιλίππου 31, δίπλα στο 3ο Λύκειο) τον Δεκέμβριο του 2017 έδωσε στη δημοσιότητα η Πολιτιστική Κίνηση ν. Ροδόπης.
 
Σύμφωνα με αυτό:
 

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 8.00 μ.μ.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πολιτιστικής Κίνησης ν. Ροδόπης θα προβάλει την ταινία «Το δέντρο και η κούνια».

 

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 6.30 μ.μ.

Γενική συνέλευση στο στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης ν. Ροδόπης. Απολογισμός δράσης και οικονομικός απολογισμός απερχόμενου ΔΣ. Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ και ΕΕ στην Πολιτιστική Κίνηση. Απαρτία θα υπάρξει εφόσον είναι παρόντα τα μισά +1 από τα τακτικά και ταμειακώς εντάξει μέλη. Διαφορετικά η Γ. Σ. επαναλαμβάνεται την επόμενη Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 6.30 μ.μ. στον ίδιο πάντα χώρο ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών. 

 

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 8.30 μ.μ.

 

Ροκ Πάρτι 2 με τη συμμετοχή των μουσικών σχημάτων Qadesh-Purple Dino-Comfort in Silence. Είσοδος Ελεύθερη

 

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 6.00 μ.μ.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 10ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής για όλα τα παιδιά της πόλης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής, πραγματοποιεί στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης μια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για όλα τα παιδιά της πόλης μας με εργαστήρια παιχνιδιών – θεατρική παράσταση – αφήγηση παραμυθιών – ζαχαροπλαστική. Είσοδος Ελεύθερη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.