141 νεοι νομικοι ορκιστηκαν στην Κομοτηνη (+Gallery)

Ακόμα μια διπλή ορκωμοσία για την Νομική Σχολή Κομοτηνής

141 νέοι νομικοί παρέλαβαν τα πτυχία τους την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, παρουσία των φίλων και των συγγενών τους, στη Νομική Σχολή Κομοτηνής.
 
Για ακόμα μια φορά η ορκωμοσία της Νομικής Σχολής χώρισε σε δύο μέρη, χάριν ευταξίας της αίθουσας στην οποία γίνεται, και έτσι στην πρώτη, στην οποία ορκίστηκαν 70 άτομα, τον όρκο ανέγνωσε η κ. Χρυσούλα Πανταλέων, ενώ στη δεύτερη τον όρκο ανέγνωσε η κ. Αικατερίνη Στραταριδάκη.


 
Με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους οι φίλοι και οι συγγενείς χειροκρότησαν τους νέους πτυχιούχους, ενώ για ακόμα μια φορά την τιμητική τους είχαν τα πανό που σήκωσαν για να γιορτάσουν την αποφοίτηση.

Πτυχίο και για ένα μέλος της οικογένειας του Παρατηρητή

Ανάμεσα σε αυτούς που καμάρωναν τους αποφοιτήσαντες ήταν και ο «ΠτΘ», μιας και ένα από τα μέλη της οικογένειάς του, ο Κώστας Συράκος, έλαβε το πτυχίο του και πλέον ως νομικός είμαστε σίγουροι ότι θα δείξει την ίδια αποφασιστικότητα που δείχνει σε όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα.
 
Εκ Αγρινίου «φερόμενος», την έτερη «ιδιαίτερη» πατρίδας μας, ο Κώστας Συράκος πολλά βιβλία της νομικής ξεφύλλισε μαζί μας. Μαζί και φωτογραφίες από το αθλητικό ρεπορτάζ που επιμελούνταν.
 
Με αγάπη στην Νομική επιστήμη, αλλά και στο χάντμπολ, ευτυχώς που πήρε πτυχίο και ξεκίνησε και γράφει ιστορία στα «παρκέ» του Αγρινιώτικού χάντμπολ.

Κώστα Θερμά συγχαρητήρια και πολλές πολλές νίκες παντού!

Καλη σταδιοδρομία σε όλους!

Υ.Γ.: Οι φωτογραφίες είναι από το PhotoStar

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.