11η αγωνιστικη Β΄ ΕΠΣ Θρακης

Το Σάββατο θα αγωνιστεί ο Πανθρακικός

Το Σάββατο και την Κυριακή θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣ Θράκης από την οποία απουσιάζει κάποιο ντέρμπι.
 
Η Βιστωνίδα Κοπτερού μετά τη νίκη με 0-12 κόντρα στους Ελπίδες Κομοτηνής υποδέχεται τον ΑΟ Φιλίας, που μετά τη νίκη του με 6-3 επί του Φαναρίου πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Κοπτερό.
 
Ο Πανθρακικός θα υποδεχτεί το Σάββατο το Ατσάλι Αρχοντικών με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά ανόδου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εύκολη νίκη με 2-6 κόντρα στην Α.Ε Κομοτηνής ενώ το Ατσάλι την προηγούμενη εβδομάδα είχε ρεπό.
 
Στο Φανάρι θα αγωνιστεί ο Ηρακλής Σαπών, που την προηγούμενη εβδομάδα πήρε τρεις βαθμούς άνευ αγώνα κόντρα στην ΠΑΕ Ποντίων, θέλοντας να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
 
Μετά την νίκη με 2-1 επί του Αγιοχωρίου ο Αετός Μίσχου θα αγωνιστεί στην έδρα του Μύστακα που μετά το 2-2 στην έδρα του Πόντου Κομοτηνής έχει μείνει πίσω βαθμολογικά.
 
Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει η Ένωση Ασωμάτων που μετά την ήττα με 4-2 από την Νέα Δόξα Υφαντών υποδέχεται τις Ελπίδες Κομοτηνής που δύσκολα, βάσει και της μέχρι τώρα εικόνας, θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.
 
Στην έδρα της Α.Ε. Κομοτηνής θα αγωνιστεί η Νέα Δόξας Υφαντών σ΄ ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.
 
Τέλος η ΠΑΕ Ποντίων δεν θα αγωνιστεί μέχρι να εκδοθεί η απόφαση από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ οπότε ο αγώνας με το Αγιοχώρι θα κατοχυρωθεί υπέρ των φιλοξενούμενων με 0-3, ενώ ρεπό θα πραγματοποιήσει ο Πόντος Κομοτηνής.
 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

 
ΑΟ Φαναρίου – Ηρακλής Σαπών :Καραγιάννης, Καρακασίδης, Δοδόγλου
ΑΟ Μύστακας – Αετός Μίσχου: Χαρίτσης, Σιουμπάρας, Καραΐδης
Βιστωνίδα Κοπτερού – ΑΟ Φιλία Κομοτηνής: Χαμαλίδης, Μπαλάφας, Κίνας
Ένωση Ασώματων – Ελπίδες Κομοτηνής: Μαντζαβέλας, Κοτσαρίδης, Γεωργάκης
ΑΠΣ Πανθρακικός – Ατσάλι Αρχοντικών: Δανδανίδης, Κελεσίδης, Παναγιωτίδης (Σάββατο 9/12 14:45)
ΑΕ Κομοτηνής – Νέα Δόξα Υφαντών: Μωραΐτης, Τσιλφίδου, Κατσιγιάννης
ΠΑΕ Ποντίων – ΑΣ Αγιοχωρίου 0-3 α.α.
Ρεπό: Πόντος Κομοτηνής
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.