Ασταματητος ο ΠΑΟΚ Κοσμιου διπλο στον Σπαρτακο με 0-1

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων - ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-1 (+Gallery)

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ θράκης ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ Κοσμίου με τους φιλοξενούμενους να “αποδρούν” με 0-1 σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας.
Οι 30 περίπου φίλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες, παρακολούθησαν ένα παιχνίδι λίγων φάσεων που από την αρχή καταλάβαινε κανείς πως όποιος σκόραρε πρώτος θα έπαιρνε και το παιχνίδι.
 
Έτσι και έγινε, καθώς ο άτυχος Βασιλακάκης με αυτογκόλ στο 54' έβαλε πίσω στο σκορ την ομάδα του, η οποία στην συνέχεια δεν κατάφερε να φέρει στα ίσια  το παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και δεν απείλησαν  σχεδόν ποτέ την εστία του Δελιγιάννη φτάνοντας έτσι στην δεύτερη φετινή τους ήττα.
 
Πολλά παράπονα μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασαν οι άνθρωποι των γηπεδούχων για την διαιτησία του κ.Παπαγεωργίου ισχυριζόμενοι πως τα λεπτά των καθυστερήσεων ήταν λίγα συγκριτικά με τον χαμένο χρόνο και ότι έπρεπε να βγάλει κάρτα στον Μυστρίδη όταν στο 57΄ χρησιμοποίησε τον αγκώνα του πάνω στον Γρίβα.(σ.σ στο 80' δέχτηκε κίτρινη ο Μυστρίδης και οι άνθρωποι του Σπάρτακου έλεγαν πως έπρεπε να ήταν η δεύτερη).
Τέλος μετά από αυτή την υπερπολύτιμη νίκη ο ΠΑΟΚ Κοσμίου μείωσε στο -4 τη διαφορά με την πρωτοπόρο Δόξα Γρατινής εκμεταλλευόμενος την εντός έδρας ήττα της από την Ελπίδα Σαπών με 0-2.

Το ρολόι της αναμέτρησης:
23' Ο Αθανασιάδης πραγματοποιεί μακρινό σουτ με τον Δελιγιάννη να μπλοκάρει σταθερά.
35' Ωραίο σουτ του Πότση με τον Παπαδογιωργάκη να αποκρούει στην αριστερή γωνιά του και σε δεύτερο χρόνο να μπλοκάρει.
37' Παράλληλη πάσα του Αργυρόπουλου, από τα αριστερά, στον Χαρταλάμη με το ψηλοκρεμαστό του σουτ να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δελιγιάννη.
54' ΓΚΟΛ. Έπειτα από κόρνερ του Πότση η μπάλα θα ακουμπήσει στο κεφάλι του Βασιλακάκη και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1.
72' Μακρινό σουτ του Δανίδη με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδογιωργάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων(Γεμενετζής): Παπαδογιωργάκης, Τσαγκαλίδης, Ρόιδος, Χασάν, Κόγιος, Αργυρόπουλος, Θέμας, Αράμπας, Αθανασιάδης(46' Βασιλακάκης), Γρίβας, Χαρταλάμης.

ΠΑΟΚ Κοσμίου(ΑΪβάζης): Δελιγιάννης, Τριάντος, Αγγελής, Μυστρίδης, Ζάγγουλος, Γιάπρακτσης, Πότσης, Αραμπατζής, Δανίδης, Χατζητουλούσης(46' Ρούμπης), Μαμούτ(46' Ξενάκης).

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι
κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.