Ισοπαλια με νικητη το… ποδοσφαιρο της Ροδοπης

Δόξα Προσκυνητών - Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 2-2 (+Video & Gallery)

Τοπικό ντέρμπι την Κυριακή  για την 5η αγωνιστική της Γ' εθνικής ανάμεσα στις δύο Δόξες αυτή των Προσκυνητών και αυτή του Νέου Σιδηροχωρίου με την πρώτη να είναι γηπεδούχος.

Η προσέλευση του κόσμου στις εξέδρες του γηπέδου της ΕΠΣ Θράκης ήταν μέτρια παρότι επικρατούσε ηλιοφάνεια και καλή σχετικά θερμοκρασία.
 
 Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους την χαρά της όμως δεν γεύτηκε καμία από τις 2.              Η κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο και το τελικό 2-2 μοιάζει αρκετά δίκαιο αποτέλεσμα.
Η γηπεδούχος ομάδα έφτασε τους 5 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν τον δεύτερο μόλις βαθμό τους.  
 
 Το ματς ξεκίνησε με τους Προσκυνητές να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα 15 λεπτα έχοντας την κατοχή αλλά όχι κάποια μεγάλη ευκαιρία.
Στο 18΄ όμως βρήκαν το γκολ με δυνατό σουτ του Ιωαννίδη από αρκετά πλάγια θέση με την μπάλα να καταλήγει ψηλά στο δεύτερο δοκάρι του Συνοδινού.
Πριν τη λήξη του ημιχρόνου, για την ακρίβεια στο 40ο λεπτό ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους μετά από εξαιρετική ενέργεια του Σιχλιμοίρη που αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο βρήκε με συρτή σέντρα τον Ιωαννίδη στο δεύτερο δοκάρι και αυτός διπλασίασε τα δικά του γκολ αλλά και της ομάδας του.
 
 Tο δεύτερο ημίχρονο άνηκε στην ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου.
H αλλαγή συστήματος και προσώπων που επιχείρησε ο Ζόραν Στοίνοβιτς απέφερε καρπούς.                                                                                                                                    Αρχικά στο 51' ο Χατζήπαπα με εξαιρετική κούρσα από δεξιά πάτησε περιοχή και από πλάγια θέση πλάσαρε για το 2-1.
Στην μοναδική μεγάλη της ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο στο 79' η Δόξα Προσκυνητών δεν μπόρεσε να τελειώσει το παιχνίδι και το πλήρωσε στο 86' όταν μετά από κόρνερ που εκτέλεσε από αριστερά ο Μαυράκης ο Πανουργιάς έπιασε δύσκολη κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι και έστειλε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι για το τελικό 2-2.

Το ρολόι του αγώνα 

14' Πρώτη ευκαιρία στον αγώνα για το Σιδηροχώρι όταν σε σέντρα του Μαυράκη από αριστερά ο Κόσιης έπιασε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
18' ΓΚΟΛΛΛ για τους μπλε. Κούρσα του Ιωαννίδη από αριστερά που πάτησε περιοχή και σούταρε δυνατά από αρκετά πλάγια θέση με την μπάλα να καρφώνεται στο γάμα στο δεύτερο δοκάρι του Συνοδινού που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

26' Μια ακόμα καλή ευκαιρία με τον Κόσιη που πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά σημάδεψε αριστερά απο την εστία του Νικολίτσα.
34' Διαμαρτυρίες από τους μπλε για πέναλτι στον Βάσκο που βρέθηκε ανάμεσα σε δύο παίχτες της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.
36' Αλλαγή συστήματος σε 4-2-3-1 απο 3-5-2 που δεν φάνηκε να λειτουργεί όπως θα ήθελε ο Σέρβος τεχνικός του Νέου Σιδηροχωρίου.
40' ΓΚΟΛΛΛ Τρομερή τρίπλα του Σιχλιμοίρη από δεξιά και στην συνέχεια συρτή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι οπού ο Ιωαννίδης πλάσαρε ψύχραιμα για το 2-0.
43' Καλό σουτ του Πανουργιά εκτός περιοχής πέρασε συρτά άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι. 
49' Σουτ του Σιχλιμοίρη από δεξιά με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
50' ΓΚΟΛΛΛ Κούρσα του Χατζήπαπα από δεξιά πάτησε περιοχή και πλάσαρε για το 2-1.
56΄Σουτ του Κόσιη εκτός περιοχής. Η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ
66' Μετά το 2-1 το Σιδηροχώρι προσπάθησε κυρίως με σέντρες να φτάσει στην ισοφάριση χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία.
68' Σουτ του Κρασσώνη εκτός περιοχής μάζεψε εύκολα ο Νικολίτσας
79' Κάθετη μπαλιά του Ιωαννίδη στο Βάσκο που νικήθηκε από τον Συνοδινό στο τετ α τετ ενώ στην επαναφορά και με τον πορτιέρο εξουδετερωμένο ο Γαβριήλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και η μπάλα έφυγε άουτ.
85' Σουτ του Τρίχα μπλόκαρε εύκολα ο Συνοδινός.
86'  ΓΚΟΛΛΛ Κόρνερ του Μαυράκη από αριστερά ο Πανουργιάς έπιασε την κεφαλιά υπό πίεση από το πέναλτι και έστειλε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι των Προσκυνητών για το 2-2.

 Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Προσκυνητών (Μπαχαρίδης) : Νικολίτσας, Φαρμάκης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Ζουμπιάδης, Τρίχας, Κρεμμύδας(31' Γαβριήλ), Δραγανίδης, Σιχλιμοίρης(60' Χακάν Βελή), Βάσκος, Ιωαννίδης
 
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Στοϊνοβιτς): Συνοδινός, Χατζήπαπα, Πλασταράς(36' Σαμαράς), Μίλερ, Λεφής, Γάιδας, Κόσιης(63' Κούτρας), Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Κρασσώνης, Μουρατίδης(36' Πανουργιάς)

Δηλώσεις Ζόραν Στοΐνοβιτς προπονητής  Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου 
Δηλώσεις Γιάννη Πουρλιάκα τεχνικού διευθυντή Δόξας Προσκυνητών

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι
κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.