Γιαννης Κιλτσικης «Ειμαι περηφανος για τον αγωνα που δωσαμε»

Δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει από τη θέση που του έδωσε ο επαγγελματικός κόσμος να μάχεται για το καλό του επαγγελματία

Περήφανος για τον αγώνα που έδωσε ο ίδιος και οι συνυποψήφιοί του, τον οποίο χαρακτήρισε καθαρό, με ανιδιοτέλεια, χωρίς να χρησιμοποιήσουν λάσπη και συκοφαντίες εναντίον κανενός, δήλωσε ο κ. Γιάννης Κιλτσίκης κάνοντας ένα απολογισμό του εκλογικού αγώνα και του αποτελέσματος στις εκλογές του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Κομοτηνής.
 
Ο κ. Κιλτσίκης αρχικά ευχαρίστησε όλους όσους πίστεψαν στο όραμα που παρουσίασαν, αλλά και όσους ψήφισαν το συνδυασμό του «Μαζί από το χθες στο αύριο», δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους προς αυτούς, αλλά και στους συνυποψηφίους του για τον αγώνα που έκαναν.
 
Ειδικότερα εξέφρασε τις ευχαριστίες του αφενός στον κ. Βαγγέλη Μάρκου, ο οποίος των ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά των επαγγελματιών, και τον κ. Αργύρη Αργυρόπουλο που του έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψει όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσε τα επιμελητηριακά θέματα στη θητεία του, δίνοντάς του την ευκαιρία ως εκπρόσωπος στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία. 

«Δεν θα καθαρίσω τη μπουγάδα κανενός» 

Από όλη αυτή την εμπειρία, σημείωσε, «αισθάνομαι περήφανος, αισθάνομαι νικητής, κάναμε ένα αγώνα καθαρό, με ανιδιοτέλεια, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε λάσπη και συκοφαντίες εναντίον κανενός από τους αντιπάλους μας», και δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει από τη θέση που του έδωσε ο επαγγελματικός κόσμος να μάχεται για το καλό του επαγγελματία, ώστε να ξεφύγει από το οικονομικό τέλμα στο οποίο βρίσκονται.
 
Τόνισε δε πως θα συνεχίσει να καταθέτει προτάσεις για την υλοποίηση όλων των μικρών και μεγάλων στόχων που έθεσαν στο πρόγραμμά τους, ενώ θα συνεργαστεί με τον νέο πρόεδρο, τον κ. Αντώνη Γραβάνη, για όλα τα θέματα που αφορούν το καλό των επαγγελματιών, χωρίς όμως, σημείωσε χαρακτηριστικά, «να καθαρίσω την μπουγάδα κανενός», και δεν θα αφήσει να μείνει τίποτα κρυφό από τους επαγγελματίες.
 
Οι αιτίες που δεν κατάφερε, για πολύ λίγες ψήφους, να βγει νικητής, αποδόθηκαν από τον ίδιο στο γεγονός ότι ο αγώνας τους ήταν καθαρός και με ανιδιοτέλεια, σημειώνοντας πως οι εκλογές αυτές του δίδαξαν πως «θα πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο για να κερδίσεις αυτές τις εκλογές» όμως έπαιξαν το ρόλο τους και μικρά λάθη που μπορεί να έγιναν κατά το διάστημα πριν τις εκλογές.
 
Σημείωσε πάντως πως αυτός ακόμα και αν ξαναγινόταν αυτές οι εκλογές, δεν θα άλλαζε τις βασικές αρχές της προσπάθειάς του, κάνοντας έναν αγώνα που θα ήταν «καθαρός και ντόμπρος».
 
Άλλωστε από την πλευρά του, τόνισε, δεν υπήρχε παρεμβολή από «εξωθεσμικούς» που θα μπορούσαν να παρεμβάλλουν στο δικό του έργο και την εκλογή του.
 
«Το είχα δηλώσει από την αρχή πως ούτε είχα, ούτε έχω, ούτε θα έχω ποτέ στη ζωή μου βαρίδια» σημείωσε χαρακτηριστικά.
 
Να σημειωθεί πως σήμερα γίνεται η κατανομή των αξιωμάτων στο Επιμελητήριο, με την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου Α, Αντιπροέδρου Β΄ (που εκλέγεται από την αντιπολίτευση), Γραμματέα, Οικονομικού Επόπτη, υπεύθυνου ΓΕΜΗ, υπεύθυνος Συμβουλευτικής, ενώ θα εκλεγεί και ο Εκπρόσωπος στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και ο αναπληρωτής του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.