Τελετη Υποσχεσης και Απονομης Πτυχιων στους Εθελοντες Σαμαρειτες και Διασωστες στην Κομοτηνη

Δύσκολο το έργο του Ερυθρού Σταυρού σε περιόδους κρίσης

Τελετή Υπόσχεσης και Απονομής Πτυχίων στους Εθελοντές Σαμαρείτες και Διασώστες του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κύτταρο ΡΕΞ. Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων και ο κ.Αντώνιος Αυγερινός, πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, η πολιτευτής της ΝΔ στη Ροδόπη κ. Βούλα Ελευθεριάδου και ο  αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης κ. Μιχάλης Σεβδυνίδης.

«Οι εθελοντές είναι η κάρδια και η ψύχη του Ερυθρού Σταυρού», δήλωσε ο κ. Αυγερινός, «χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Δημιουργούμε δομές που θα αναπτύξουν εθελοντές υπόδειγμα για την κοινωνία .Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής ,είναι δείκτης και δείγμα πολιτισμού κάθε κοινωνίας». Επεσήμανε δε το δύσκολο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην περίοδο κρίσης που διανύουμε.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού  ευχήθηκε στους Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να είναι αντάξιοι της διαχρονικής πορείας του Ελληνικού Σταυρού και των θεμελιωδών αρχών του κινήματος και να είναι η καλύτερη διαφήμιση του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.