Χριστουγεννιατικη Αγορα στη γειτονια του Ρολογιου

Τα καταστήματα της γειτονιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση του Συλλόγου «Άγιοι Θεόδωροι»

Η γειτονιά του ρολογιού αποτελεί μία από τις πιο γραφικές και όμορφες γειτονιές της πόλης. Αποτελεί επίσης μία γειτονιά που τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει, μέσω των καταστημάτων και των επιχειρήσεων που λειτουργούν εκεί, να αποτελέσει εμπορικό κέντρο, καθώς και κέντρο διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
 
Τα φετινά Χριστούγεννα, και συγκεκριμένα το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, τα καταστήματα της γειτονιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης «Άγιοι Θεόδωροι».
 
Έτσι τα καταστήματα Sultan Tepe, Οχτώ, Studio City, Café Pirgos, Παντοπωλείο «Στο Ρολόι», Παραδοσιακό Παντοπωλείο «Κουροκεχαγιά», Οπτικά “Opti land”, καλλυντικά – μπιζού «Χασάν Ιλκιέρ», Κομσηματοπωλείο Ν. Καραγιάννης, Λευκά Είδη «Ταπέτο», Εμπόριο Ζαχαρωδών- Ξηρών Καρπών Shekerci, Coffe Time και Κοτονοστιμιά, θα στήσουν μια «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» με χειροποίητες δημιουργίες από τα μέλη του συλλόγου και προσφορές αγάπης από όλη τη γειτονιά.
 
Αλμυρά και γλυκά εδέσματα, ζεστά ροφήματα, δωρεάν photobooth για φωτογραφίες και dj sets είναι μόλις κάποιες από τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι διοργανωτές, με στόχο το σύνολο των εσόδων της ημέρας να διατεθούν στον Σύλλογο «Άγιοι Θεόδωροι».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.